Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 29 de gener de 2018

Alerta de processionària

Em vist a les reds socials que ens alerten de la presència de la processonària del pi a les nostres muntanyes i també als pins en el casc urbà. El passat cap decap de setmana s'han atès vàries urgències a causa d'aquest insecte. La larva de la processonària provoca una urticària molt forta en contacte amb la pell, tant de les persones com la de les nostres mascotes.
Cal anar molt amb compte que no es mengen aquests cucs, ja que en contacte a la boca pot provocar una inflamació de la llengua i necrosi.
 Si la vostra mascota entra en contacte amb la processonària no dubteu en posar-vos en contacte amb un veterinari.2 comentaris:

  1. Bruticia, foscor, rates, voreres per fer trial i ara faltaven els cucs. Paguem per res?... Les prioritats de Compromis son altres. Megavoreres a tutti plen per a uns i cucs i clots per a altres.

    -L'Home del Sac-

    ResponElimina
  2. Si el tema de Sanidad lo llevara Chofre, esto lo solucionaría en un instante, acostumbrado a sus CHAPUZAS este cortaria todos los pinos y los quemaria, y problema de pasionaria terminado, y se quedaría igual de convencido como en todos los tinglaos que monta, aquí paz y allá gloria, que el pueblo paga lo que destrozamos.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari