Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 22 de gener de 2018

Compromís demana a Puig no obrir el Palau de la Generalitat per entregar el Premi a Societat Civil Catalana

Miquel Juan, germà de l'alcalde de Tavernes, la regidora de Compromís Tavernes, Noèlia Alberola, i Miquel Bononat
Un corrent del Bloc, la més nacionalista, la que està representada per moltes cares conegudes de Compromís Tavernes, va demanar al president Ximo Puig no obrir el Palau de la Generalitat per entregar el premi a Societat Civil Catalana. 

Sobre això, el portaveu de Bloc i País, Miquel Bononat, declara: "Ens hem assabentat que la plataforma antiindependentista i espanyolista Societat Civil Catalana rebrà de mans del president de la Generalitat el Premi a la Convivència atorgat per la Fundació Manuel Broseta, el que ens sorprèn enormement, donat que ha passat en el passat recent a Catalunya, on hem pogut veure clarament que SCC no ha fet altra cosa que crispar, provocar i fomentar la discòrdia". Sobren les paraules.

Miquel Bononat va ser candidat a la alcaldía de Tavernes del Bloc varies vegades, esta és la cara de la seua renovació. 

Ara entenem, més coses, com que el Govern de Compromís faça eixir dels nostres impostos un dineral, 34.000 euros, per pagar festivals independentistes a Tavernes que demanen llibertat als Jordis, o que segresten mocions de grups polítics que defenen la unitat d'Espanya, voten en contra de mocions que respallen als cossos de seguretat de l'Estat respecte a l'actuació de l´1-0, o no pengen la bandera d'Espanya al balcó de l'Ajuntament el 12 d'Octubre. Per no parlar de l'agosarat de l'alcalde de Tavernes i el seu amic Jordi Pujol.Com es veu, Compromís mira més a Catalunya del que mostra. I no pensa en tots els catalans, sols els importen els independentistes. Com tampoc està al seu cap mantindre la Comunitat Valenciana, sols tenen en ment com arribar a que la Comunitat Valenciana, per ells País Valencià, forme part dels Països Catalans. 6 comentaris:

 1. Miquel Bononat és la nova aposta del Bloc? Vaja manera de renovarse. Jajaja

  ResponElimina
 2. Estos de Compromis son uns catalanistes antiespanyols.
  Som Valencians. No ens faran catalans.

  ResponElimina
  Respostes
  1. El PP deu estar d'acord, si no es posa una esvastica no deurien deixar res a la societat feixista catalana (dis-li 3%... Que sí, que son ells)... Som Valencians, no ens fareu ni madrileños, ni monarquics, ni feixistes... VISCA LA REPUBLICA.

   Elimina
  2. Papa ara eres de Som valencians? Jo que et fèia més de som catalans

   Elimina
  3. Papa? Creilla? Snack? Dorito? O es que em comfons amb Pare? Massa farla el dissabte, eh? A vore, no soc del madrit, ni del Barça... No soc colon, soc Copernic... Veus per on vaig?, tu, que eres el alvaro ojeda de Tavernes. Classic mediocre ignorant del PP. Explica el de les pensions, valent...

   Elimina
  4. Papà papà no et sulfures! Si vols que et diga Copérnico seràs Copérnico. No sé qué díus. ..però ja que parles d' Álvaro Ojeda dis-li al teu fill, que sembla el seu discípul a Tavernes, que explique perquè demana a l'Ajuntament sempre el kilometratge que ja ha cobrat. Dis-li que no són hàbits correctes, que ho paguem tots I que ens desvetle tot el que s'ha aprés de gent como Ojeda ací a Tavernes i a Compromis (que també hi ha i molts), va!

   Elimina

Escriu el teu comentari