Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 18 de gener de 2018

Compromis vol més megavoreres i menys aparcaments

El passat plenari la portaveu del Partit Popular Eva Palomares va pregar al govern de Compromís que arreglaren les voreres en mal estat en la zona dels Sequers a causa de les arrels dels arbres. 

La regidora Llum Sansaloni sorprenia amb una resposta en la que proposava més megavoreres. En la que aplaudia la decisió de Compromís de les megavoreres i que per ella més hi hauria. Sempre amb la prepotencia que la caracteritza en les seues intervencions. 

Compromís ha comensat a fer megavoreres per tot el poble, voreres que estaben en bon estat i que ells han decidit unilateralment llevar-les per posar-ne de més amples eliminant molts llocs d'aparcament en el municipi. 

Una mostra més que el nostre alcalde no camina molt pel poble, perquè, de ser així, s'adonaria que hi ha carrers amb unes condicions precàries i que és més urgent reparar-los com són el Carrer San Juan Bautista, Les Creus, 9 d'octubre, Figueretes, etcétera. Compromís destina la brutal pujada d'un 8% d'IBI a desfer el que ja estaba fet i en bon estat i no donar sol•lucions al poble de Tavernes. 

Segons s'ha informat a este diari la gent esta molt decepcionada amb Compromís perquè es sent discriminada i veuen com Tavernes té veïns de primera i veïns de segona i és una vergonya ja que tots paguem els nostres impostos i tenim els mateixos drets. 

Durant 6 anys de govern de Compromís Tavernes està més bruta, té menys serveis i paga un 25% més d'impostos.

4 comentaris:

 1. Compromis sempre al reves del mon.
  Megavoreres on no fan falta i moltissimes voreres del poble intransitables.
  Hi ha que vore necessitats reals i aixo es fa patenant el poble de dalt a baix. Sense ixir del despatx no es veu que tal es pasetja.
  Sra Regidora, menys postureo als plenos i mes patejar el poble.


  ResponElimina
 2. Llum Sansaloni se deberia dedicar a pasear mas por Tavernes y así se enteraría que raro es el día que no hay algún percance o susto en el estado del suelo del Paseo Colon, y así en vez de quitar zonas de aparcamiento asearan de una vez por todas el sinfín de baches en que se encuentra este Paseo.
  También recordarle a Llum Sansaloni que observe el mal estado en que se encuentran todos los arboles en los que quieren dar una imagen de jardines, pues hay un nogal que lleva dos años y pico seco.
  Quitando espacios de aparcamientos, no hace un pueblo mejor, la limpieza y el estado de conservación es lo mas primordial para todos sus vecinos y visitantes, así que animo Llum y a ver si te preocupas mas por lo antiguo y dejas de hacer malabares nuevos.

  ResponElimina
 3. Volen que comprem cocheres en el párking.

  ResponElimina
 4. Jo no se perqué gastem en voreres amples, si després les omplim de cadires i taules, de diferents restaurants, orxateries, bars etc. Per a mostra la platja, i altres. Si realment volem peatonalitzar els nostres carrers, benvinguda siga el ampliar les voreres, peró per favor, no després impedim el pas dels vianants amb cadires i taules. Aixó es diu la feina del matalafer, fer i desfer.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari