Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 16 de gener de 2018

Concurs de dibuix per la igualtat

L’Ajuntament de Tavernes convoca per segon any el concurs de dibuix per la igualtat

El guanyador d’este concurs serà la imatge del cartell anunciador del Dia Internacional de la Dona per al 2019 i, a més, rebrà com a premi un lector de llibres electrònics.

La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tavernes ha llançat la segona edició del concurs “Dibuixant per la Igualtat”, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona el pròxim 8 de març.

Este concurs està dirigit a menors entre 12 i 16 anys de Tavernes que cursen el cicle de l’ESO i que tinguen interés en el dibuix i el disseny. L’objectiu del concurs és aprofundir en la sensibilització per la igualtat entre els joves i afavorir l’expressió artística i la creativitat.

En paraules de Noèlia Alberola, regidora d’Igualtat, “busquem traslladar un missatge d’igualtat als joves i invitar-los a reflexionar sobre este assumpte a través de l’expressió artística”.

Els treballs s’entregaran en format DIN A4 en la secretaria dels centres escolars de referència, o bé en la planta baixa de l’edifici del Braç Treballador en horari de 9 a 14 hores, fins al 15 de febrer. Tots els participants hauran de posar nom, cognoms i telèfon de contacte al revers del dibuix.

El guanyador es coneixerà el dia 8 de març, en el transcurs de l’acte de commemoració del Dia Internacional de la Dona, que durà a terme l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Tècnics d’igualtat de Serveis Socials i professionals de les arts plàstiques valoraran la temàtica, originalitat, creativitat i tècnica dels treballs.

Els cartells presentats al concurs formaran part d'una exposició en la Casa de la Cultura que podrà visitar-se durant la setmana del 8 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari