Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 8 de gener de 2018

El Festivern posa a Tavernes al mapa de la CUP

Han passat uns dies des del final del Festivern i, a falta de valoracions oficials de l'Ajuntament, hem decidit obrir el portàtil i buscar notícies amb la paraula Festivern ...


L'única cosa que surt a les notícies és que la Guàrdia Civil ha enxampat a un regidor de la CUP conduint sota els efectes de la marihuana quan vènia al Festivern a Tavernes de la Valldigna.

Això és el que hem trobat a les notícies de Google.

Ara va i resulta que Compromís es gasta un dineral dels nostres impostos arreglant els terrenys on acampen els festiverns i les festiverneres, els cedeix els vestidors del camp d'esport, paga hores extres del personal de la brigada, paga hores extres de la policia, paga hores extres de personal de la neteja, paga seguretat privada, paga poliklins, paga la neteja de FCC, paga publicitat, paga a un cap de premsa que cobra 28.000 € / anys.

Gasta tot això i l'únic efecte mediàtic que trau és que un regidor de Reus de la CUP ha vingut conduint sota els efectes de la marihuana i la Guàrdia Civil li ha imposat una sanció de 300 euros.

Ara va i resulta que Tavernes i el Festivern són coneguts gràcies a aquest regidor de la CUP que va donar positiu cocaina en lloc de ser coneguts pels grups han vingut i les persones que han assistit a escoltar-los.

Gràcies Compromís per posar-nos al mapa de la CUP. Moltes gràcies perquè el proper Festivern tindrem més gent de la CUP a Tavernes.

4 comentaris:

 1. La forma que tienen estos de Compromis de ir catalán izando nos sin que nos demos cuenta, no seria de extrañar que en las próximas elecciones tengamos también a la Cup en la Comunidad Valenciana, con el apoyo de Mónica Oltra y Compromis.

  ResponElimina
 2. Menos mal que el regidor que pillo la Guardia Civil conduciendo bajo los efectos de marihuana, era de la CUP, si llega a ser del PP o de España 2000, tendríamos a todos los de Compromis el empezando por Baldovi en el Congreso, Mónica Oltra en Cortes Valencianas y Jordi Juan su asesor periodistico sin olvidar a la cotorra de la vall, difamando esta noticia a nivel nacional, de la poca responsabilidad que demostró este edil de la CUP viniendo a Tavernes bajo los efectos de estuperfacientes, y con sus ideas de ir catalanizando a muchos jóvenes en este festival.
  Demosle las gracias a Jordi Juan y a su grupo, a lo mismo que a los propietarios de los terrenos por cederlos, para que estos de Compromis nos terminen de catalanizar Tavernes.

  ResponElimina
 3. Yo no quiero al turismo de la CUP por aqui. No gastan nada y ensucian todo.

  ResponElimina
 4. Jajajaja clar, les 10.000 persones venen per la CUP. BRAVO.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari