Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 26 de gener de 2018

El Govern de Compromís 'esquiva' de nou informar a l'oposició i a la població sobre el cost del Festivern

En el passat plenari el grup Popular va pregar al govern municipal que informara a l'oposició i als veïns de Tavernes sobre quin ha sigut el cost per l'Ajuntament de l'ultim Festivern. 
Per descomptat, el govern de Compromís, com ja és costum, no va donar cap xifra a l'oposició ni va fer una mostra de la transparencia que tant 'prediquen' i que tant poc apliquen quan estan al govern. No ho saben, o no volen saber-ho o no volen anunciar el que ens ha costat. Simplement és un tema de transparència, de saber realment el que ens costa a tot el poble el Festivern. Però, Compromís preferix no fer-ho públic. Demostra que du prou mal les exigències de ser transparents que se li requereixen a un govern.

El govern de Compromís ens té acostumbrats a amagar xifres que no interesen donar. Quan els pregunten contesten en un to prepotent perque no els agrada que l'oposició fasa la seua tasca que és fiscalitzar al govern.

Un any més Compromís li nega en un ple a l'oposició la informació sobre el cost del Festivern. Conseguirà l'oposició que el pròxim plenari es faça pública? 

3 comentaris:

 1. Con lo poco que le costaría al matemático que dicen que tenemos en Tavernes sacar las cuentas, y por lo visto se habrá de recurrir a niños de primaria para que saquen lo que nos ha costado la broma de querer adoctrinar catalanismo aquí en Tavernes.
  La tranpariencia que Jordi Juan quiere demostrarnos esta mas turbia esta mas negra que el aceite de un motor cuando lo cambian, ya esta bien Jordi Juan y tu grupo, ser fieles a las mentíras que prometisteis cuando eran elecciones.

  ResponElimina
 2. Compromis, Jordi Juan i Enrique Chofre, els grans abanderats de la trasparencia fent gala de prepotencia i manipulacio només airegen el qje es conve. Que amaguen les cifres del festivern? Jo ho diré. Les cifres no diuen el mateix que ells venen al poble i si no es cert el que dic, ho tenen tan facil com ferles publiques demostrant aixi que jo m'enganye per els dos costats i demostren que son trasparents i diuen veritat. El poble es mereix saber-ho.

  -Llengonissa al Cel-

  ResponElimina
 3. Qui algo amaga por te. No estaría de més vore si el Ajuntament, o no Ajuntament, reb algo de la empreseta

  ResponElimina

Escriu el teu comentari