Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 11 de gener de 2018

El totalitarisme de Compromís ix també als plenaris

En el passat plenari la regidora del grup Popular Maria Ciscar va fer un prec demanant un tracte just a l'alcalde en les intervencions dels regidors de l'oposició i que el Govern deixara de faltar-los al respecte. 
Maria Ciscar, regidora del Partit Popular de Tavernes.

Com ja bé seguent costum, l'alcalde Jordi Juan en tots els plenaris interromp als regidors de l'oposició, els lleva la paraula i fa us del seu poder absolut i el seu totalitaritarisme dirigint el plenari. 

A més a més la regidora Maria Ciscar va pregar que ja que l'alcalde és qui dirigix el ple, que fera el favor de dir-li als seus regidors que deixaren de faltar el respecte a l'oposició en cada intervenció. Els assistents als plenaris estàn farts de sentir frases com "la senyora Palomares vol algo en mí" , "si jo no existira em tindria que inventar perquè sense mí no pot viure", "vosté es un doberman polític", "fan política de cagons"... i així moltíssimes frases més del senyor alcalde i del regidor Enrique Chofre. 

Les faltes de respecte a l'oposició cada vegada són més freqüents. Sembla que el senyor alcalde oblida que també representen a Tavernes, han sigut escollits pel poble de Tavernes. Una vegada més el passat plenari va estar marcat per la polèmica i per la falta d'educació i totalitarisme de Compromís.

2 comentaris:

  1. Maria ten presente, la clase nace no se hace, estos de Compromis lo llevan en la sangre, cuando algo no les conviene saltan por las ramas, de ahí viene la especialidad de Jordi Juan de cortar cuando algo no le interesa.

    ResponElimina
  2. Sempre fa la vista grossa als seus

    ResponElimina

Escriu el teu comentari