Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 24 de gener de 2018

La Guàrdia Civil frustra robatoris de cítrics a El Cambro

La col·laboració ciutadana i l'actuació de la Guàrdia Civil van desbaratar els plans d'una banda que en la nit de divendres a dissabte tractava de cometre diversos robatoris a la zona del Cambro de Tavernes de la Valldigna.

Eren poc més de les 23 hores, quan un particular que estava treballant va advertir la presència de diversos individus abillats amb llanternes. La banda estava amagada en un camp i escodrinyaven amb intencions de robar taronges o assaltar les casetes i fàbriques que hi ha en esta zona.

Al vore's sorpresos van amenaçar al particular al crit de «vés o anem allà i et matem». Les amenaces l'únic que van aconseguir és que es donés avís a la Guàrdia Civil que es va presentar ràpidament per atendre la cridada veïnal. Els supòsits pispes es van donar a la fuga en veure sorpresos aprofitant la foscor de la nit.

En els últims dies s'han produït robatoris de maquinària i ferralla a Tavernes. A El Teularet, els lladres han entrat a diverses fàbriques per endur eines. Va ser fa uns dies i no seria desgavellat pensar que els lladres podrien ser els mateixos.

1 comentari:

Escriu el teu comentari