Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 30 de gener de 2018

La platja es ven... O es llogaBocabadats ens hem quedat donant una volta per la platja de Tavernes. Esta Platja que l’alcalde Jordi Juan i el regidor de Turisme Josep Llacer, tots dos de Compromís, han anat a promocionar a FITUR utilitzant la imatge de Cullera està quedant-se sense comerços.

Hem comptat més de 25 locals comercials amb el cartell de es ven i / o es lloga.

Locals que abans estaven ocupats ara estan en venda. Locals que han estat oberts al públic durant dècades ara estan en venda o es lloguen.

I és que la nostra platja ja no és rendible per als negocis. La nostra platja està bruta i abandonada per Compromís durant la major part de l'any.

Sol quan arriba l'estiu se li dóna una netejaeta però quan arriba setembre torna a quedar abandonada per Compromís.

Compromís no vol obrir l'escoleta de la platja. Compromís no vol donar aquest serveis als residents a la Platja.

Compromís no fa un manteniment adequat de la Platja.

Quan plou una mica s'inunda tota la platja per fallades en les bombes i perquè no hi ha col·lector.


La Platja no és atractiva per instal·lar negocis perquè no hi ha serveis i no hi ha mantenimient.


Compromís només vol la Platja per recaptar impostos. Això és el que vol Compromís cobrar molt a canvi de res.


Amb aquest panorama és lògic que la Platja es venga ... o es llogue.

13 comentaris:

 1. Esta playa estaría de maravilla si los Regidores no cobraran, ya que tendríamos la santa suerte de no ver a Llacer por ningún sitio, ni a Jordi Juan.
  No están capacitados ninguno de los dos para afrontar la marcha atrás que lleva Tavernes puesta desde que ellos gobiernan.
  Al próximo Fitur que promocionen cursos de como arruinar Tavernes, que de esto entiende mas Llacer que de Turismo y Fomento Local, al menos que se gane su sueldo con el sudor de su frente.

  ResponElimina
 2. Eso es lo gracioso de la Política, cualquier persona que este en un partido sin saber de musica puede dirigir el concierto.
  Es el caso de Llacer, ¿(que sabrá este de Turismo para promocionar Tavernes.?
  Con risitas no se promociona un turismo, hay que darle vueltas al coco a ver que se puede hacer para que las aguas vuelvan a su cauce y a poder ser con mas caudal.
  La Safor cuenta con algunas playas y cada día van a mas, podría tomar ejemplo de algunas de ellas y ponerlo en práctica, pero al paso que vamos estos locales que se venden o alquilan, les va a pasar igual que a uno de Tavernes, que estando en el sitio de mas paso no se ha podido traspasar, y es que Llacer sin que te des cuenta estas quemando el pan para mañana de esta población, solo estas; obsesionado en la Cueva del Bolomor, y eso pocos negocios va a traer a Tavernes.

  ResponElimina
 3. La constatació real de que set anys de govern de Compromís respecte de la gestio nefasta que es fa en la platja no es ni mes ni menys que els negocis tanquen, els locals es venen o es lloguen.
  Set anys sense colector. Set anys sense parkings suficients, set anys sense manteniment ni servicis en hivern. Set anys a mitja llum, set anys en una comunicacio molt deficient entre el poble i l'estacio..etc etc. I lo mes important es que el recibet de l'ibi está a preu de luxe i els servicis basics de saldo.
  Compromis es el govern municipal que s'ha encarregat de matar i cantarli el gori gori a la nostra benvolguda platja.

  -L'home del Sac-

  ResponElimina
 4. Vos queixeu de set anys sense col•lector. Podríeu afegir els anteriors anys de govern popular en que tampoc hi havia col•lector, com vaig vore quants estius se n'eixia l'aigua quan venien les trobades, com ens havíem d'anar perquè els comerços tancaven,...

  ResponElimina
  Respostes
  1. El PP va fer tots els col.lector del poble. Quan Compromís en faça un sol bingo!

   Elimina
  2. Si tienes razón sugun crees, pero todos los negocios funcionaban a tope, la playa se llenaba de gente de fuera y decían guardeme el apartamento para el año que viene.
   Ahora ni vienen ni llegan, por lo tanto en vez de ganancias PERDIDAS.
   Si Llacer fomentara la Fuente de la Granata a lo mejor le funcionaba mejor que fomentar la playa, se le ve mas de secano que de marinero.

   Elimina
  3. Tu en quin mon vius? La platja porta décades morta, ignorant.

   Elimina
  4. Ara està morta! Ara. Els empresaris de la platja mai l'han vist pijor.

   Elimina
 5. Lamentable la imatge de la platja...l'obra de la rotonda de padur a durat un any..quin sera el presupost?Menuda estiu a donat als veins l'obra...perque no ho han fet en hivern

  ResponElimina
  Respostes
  1. Está be, encara vos queda molt que aguantar per a arribar a lo que van durar les obres de la casa de les presentacions falleres (aka Casa de la inCultura) dels vostres PPSOE... Caradura si que en teniu si.

   Elimina
  2. Et referixes a l'obra que va deixar en jui Eduardo i que el PP va desbloquejar i acabar? Vinga va! Manipulador d'escola ves a altre a vendre les teues mentires

   Elimina
  3. Que poca història sap l'anònim de les 11.46. Eixa obra la va deixar en 4 pareds Esquerra Unida de la mà del senyor Eduardo i la va acabar el PP. Informa't, informa't.

   Elimina
 6. Mare meua, Els de Compromis tirant balons cap al PP, i s´obliden que porten huit anys desgovernant, i no han portat cap sol-lució de envergadura a Tavernes. Mira, la Casa de la Cultura la va acabar el PP. La calçada de la platja, que sempre s´inundava quant plovien dos gotes, es va fer en temps del PP, la remodelació de tota la avinguda de la Platja, en temps del PP. Falta tans sols finalitzar el col-lector( que per cert Compromis no acaba, ni comença). El centre ADISVA, al poligon, iniciat per el PP, i inagurat a bombo i platillo, per els de Compromis. El actual Ajuntament, que es caia a troços i amb perill per els treballadors, obrat totalment per el PP. Com veus obres totes de gran envergadura i complicacions...Si se que em eixirás per la piscina, tot no por eixir be. Vosaltres tan sols feu voreres, perque no doneu per a més, i un obra un poquet grossa que heu fet, com es la replaçeta del Moro, 76 per cent de sobrecost i no sabeu per on eixir. Aixó si amb un sonriure ho solventeu tot.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari