Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 28 de gener de 2018

L’Ajuntament va a contractar quatre peons. Informació al Braç Treballador.

L’Ajuntament de Tavernes contractarà quatre persones desocupades majors de 55 anys, que treballaran durant 4 mesos i mig en faenes de neteja i manteniment d’edificis i instal·lacions municipals.

Este programa d’ajudes de foment de l’ocupació de la Diputació de València ha destinat a Tavernes una subvenció de 28.125 euros. Els destinataris del programa són persones desocupades, inscrites com a demandants d’ocupació en els centres Servef d’ocupació de la Generalitat, i majors de 55 anys.

En concret, el municipi de Tavernes ha resultat beneficiat amb una subvenció de 28.125 euros de la Diputació. L’Ajuntament aportarà 1.000 euros de fons propis per a l’equipament, la revisió mèdica i la quitança de les persones seleccionades.

El centre Servef de Sueca farà una preselecció de candidats per a estos llocs de treball, preferentment entre les persones que no són beneficiàries de prestacions o subsidis per desocupació.

Fins al 31 de gener els interessats podran passar per l’Agència de Foment Local c/ Calvari 87 (Braç Treballador) per a demanar més informació.

Font: tavernes.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari