Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 29 de gener de 2018

Menys megavoreres i més arreglar clots
Hem vist a la premsa que una dona resulta ferida després de caure pel mal estat de l'asfalt a Tavernes.

La Policia Local acordona una zona del Passeig Colon després de produir diverses caigudes pel ferm irregular.
La Policia Local de Tavernes va haver de acordonar un sector del Passeig Colon després per produir-se diversos entrebancs i caigudes en esta zona. En els últims dies han estat diversos els veïns que han resultat ferits després de caure pel mal estat del paviment d'aquesta transitada via. 
El cas més greu va ser el d'una veïna que va haver de ser traslladada en ambulància després de quedar immobilitzada a terra després d'ensopegar amb el ferm irregular. El tram en qüestió està situat entre el camp d'esports i l'oficina local de Correus. La policia va col·locar diverses tanques acordonades per evitar que es produïren més incidents entre els vianants d'esta zona. 
Dies abans, es va intentar rebaixar el ferm que sobreeixia amb una radial, però els treballs no van donar el resultat esperat i les caigudes van seguir produint-se. De fet, ahir mateix, els operaris de la brigada municipal van estar arreglant alguns desperfectes, tot i que encara hi ha trams en mal estat. En esta zona, el parc té un sòl format per grans quadres de formigó delimitats per llambordes. 
Diversos dels quadres de formigó s'han alçat uns centímetres i han sigut els culpables de les caigudes dels vianants. Rosa, veïna d'este carrer, va assenyalar a LAS PROVINCIAS que "no entenc com permeten que el passeig estiga en estes condicions i arreglen abans voreres que estan en millor estat que esta zona. Cada dia cauen persones en este passeig i el dijous mateix una veïna va quedar a terra sense poder moure ».

Font: Las Provincias

6 comentaris:

 1. No se quantes voltes s'havia denunciat que hi han hagut caigudes en eixe tram del passeig Colon. Es denuncia en rrss i ixim als diari. S'arreglara ara i com no, la trasparencia del regidor Chofre i el pardalot li penjaran la medalla a La Linia Verda.
  Als fests en remitixc, Chofre, Linia Verda i el blog oficial del règim presenten credibilitat cero.

  ResponElimina
 2. Justamente ese es el tramo que en mejor estado esta, del Campo Municipal hasta el bar Colon parece la calzada de ir a la playa en época de carros.
  Esto es una poca vergüenza que el rey de las aceras, Jordi Juan no se preocupe de haber solucionado esto antes de haber reformado cualquier acera.
  Pero esto es lo que hay, los vecinos que se maten y el gasto mal hecho es lo principal, aquí mando yo y por eso soy el Rey de las aceras.

  ResponElimina
 3. Que diuen els qui van fer la xapussa eixa (mentre arruinaven el poble)? Que conten els que van fer un passeig mirant unicament que la carpa de la falla del PP capiguera? Eixos sou els que ara vos preocupeu? QUE MAL ES SOLS VORE PER LA BUTXACA PROPIA I VOLER APARENTAR ALTRES COSES... Els mediocres sols saben fer coses mal fetes... I mentir sobre l'alta tensió. I furtar a mansalva. I furtar molt més encara a base de la bustia de les pensions de la gent treballadora jubilada. I llogar traductores rumanes. I anar a misa despres de llogar a tradutores rumanes.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si se buscaron traductores rumanos era lo mas normal del mundo, no pusieron japoneses porque no había población en Tavernes para ello, ir a misa es una obligación que tienen los cristianos, el que es ateo lo critica, si que es verdad que muchos usan la iglesia para sobresaltar sus faroles, mira Jordi Juan lo que hizo, trajo ni mas ni menos que al Obispo de Ibiza para enfarolar su boda, eso si muy a disgusto de gente de su alrededor, pero el soltó el farol de hacer creer lo que no practica.

   Elimina
  2. Ací a Tavernes l'únic que s'ha demostrat que roba éste un al que li pagarem una multa i kilometratges duplicats en varios viajes. Aixó són fets. I el amigo que va fent faeneta per a la seua empresa que me dius?

   Elimina
  3. Ir a misa como tu dices, puede ir cualquier persona sea de la religión que sea, si llevan un perfecto comportamiento nadie les dirá nada.
   En una Mezquita no es fácil que te dejen entrar.
   Así que no nos metamos en cosas de Dios y preocupemonos mas del presente que del pasado, pues el pasado ya esta hecho, y el presente puede corrigir muchas cosas en bien del futuro.

   Elimina

Escriu el teu comentari