Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 10 de gener de 2018

Més super voreres i menys aparcament a Tavernes


L'obsessió de gastar (o malgastar) en super voreres de Jordi Juan, alcalde de Compromís, no te límit. Ara li ha tocat als veïns del carrer de Mestre Sansaloni a la zona del Passeig Colom.

Una altra super vorera que se suma a les de Sequers i la Barca.

Una altra eliminació de places d'aparcament que se suma a les de Sequers, Barca, Divina Aurora o Barranc.

Tornen a ixir les veus crítiques de molts veïns i veïnes que opinen que no calia ampliar voreres, que no calia tocar aquestes voreres perquè hi ha moltes altres voreres que realment necessiten un arreglo i no les que Compromís considera prioritàries. 

I per completar ens enterem que l'alcalde Jordi Juan i Compromís han decidit tornar contractar una empresa de fora per ampliar voreres i llevar places d'aparcament. Esta empresa de fora se'n durà més de 170.000 euros per fer estes obres. Per què no contractar una empresa de Tavernes? Per què sempre és la mateixa empresa de fora la que es queda les obres?

5 comentaris:

 1. Habría que investigar si esa empresa tiene alguna relación con Compromís.

  ResponElimina
 2. Dicen que el Santo de cuando mas lejos es, mas milagros hace, esto lo sabrá la empresa que realiza esta obra, y quien la haya concedido.
  Este Jordi Juan y su equipo, solo piensan de que forma destruyen Tavernes, el dinero que han invertido para quitar plazas de aparcamiento lo podrían haber invertido en el estado que se encuentra el suelo del Paseo Colon.

  ResponElimina
 3. De la part del poble del colegi sant miquel no sanrrecorda perque al carrer sant roc encara estan per fer les voreres!!!... aixo que paguen igual que tots pero com ell per ahi no passa mai igusl li te!

  ResponElimina
 4. Que no desfaja lo que esta fet!. I faça on encara estsn per fer les voreres en la barria del cantalot que en el carrer de sant roc encara estan les voreres per fer!....
  Cobrar contribusio si que saben si!

  ResponElimina
 5. Barris de primera i barris de segona, Ana. #TracteJust #FinançamentJust a tots els barris.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari