Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 31 de gener de 2018

Placeta del Rei Moro: 10 mesos en obres i un sobrecost del 76%

Imatge de la Placeta del Rei Moro.
Increible el que està passant en la Placeta del Rei Moro de la Platja.
Esta obra durarà més que la Sagrada Família de Barcelona i el sobrecost del 76% és intolerable.
Les obres d'esta plaça van començar abans les festes de Pasqua de l'any passat. L'Ajuntament, governat per Compromís, va ordenar tancar la Plaça i les obres van començar a l'estiu amb les innecessàries molèsties que va causar als veïns de la zona que van haver de soportar sorolls i pols durant tot l'estiu.

Ha acabat l'estiu, ha passat el Nadal, .... i la plaça encara està tancada per indignació de veïns i turistes.

A este exemple de la mala gestió en l'execució de les obres s'ha de sumar l'escàs rigor en el càlcul del pressupost de l'obra. Compromís va valorar i adjudicar obres per 30.000 euros i al cap de més de 6 mesos del seu inici ens van sorprendre amb l'anunci de que el cost no estava ben calculat, que s'havien equivocat i que faltaven 23.000 euros més per acabar-la. El resultat és que esta obra ens costarà 53.000 euros, si no hi ha més sorpreses d'última hora.
Han passat 10 mesos i la Placeta encara està tancada, hem pagat un 76% més del previst i els xiquets i xiquetes encara no poden jugar-hi i no hi ha data prevista per la seua inauguració. Això si fotos i més fotos si que es fa l'alcalde Jordi Juan, de Compromís, en la Placeta però la realitat és que, després de 10 mesos, continua tancada.
Estem davant d'una altra mostra de la forma de governar de Compromís que s'equivoca calculant el cost del les obres i les fa eternes. Quina serà la pròxima? Serà en altra megavorera?4 comentaris:

 1. Que poca vergonya!! Incompetents!!

  ResponElimina
 2. Esta tan centrado y obsesionado Jordi Juan en el marisco, que se ve que ya ha perdido la noción de hacer numeros, si el dinero que no cubre sus errores de calculo lo pusiera de su bolsillo otro gallo cantaría.
  La misión de estos de Compromis, es montar una chapuza detrás de otra y el pueblo que pague, y como soy matemático creerán lo que digamos, y como somos buenos catalanistas que somos total es ir elevando costos despues, y aquí paz y allá gloria.

  ResponElimina
 3. Lo que hay que ver para creer, si estos catalanistas que gobiernan hoy Tavernes pillan la época en que gobernaba D. Amado Vila Giner, aun estarían mas de la mitad de las calles de la población por asfaltar o adoquinar, las obras de la Sagrada Familia hubieran sido un cero a la izquierda comparado con Tavernes.
  Esta mas que claro y esta obra que han echo en la playa lo demuestra todo, donde meten las manos los de Compromis Chapuza al Canto, y en Tavernes con su director Jordi Juan al frente, y mientras tanto venga la risa.

  ResponElimina
 4. Aixó deu portar-ho la Candelaria, perquè tot alló on clava la ma, o llança a perdre. Llastima del trio falete, La Candelaria, the prefect, and the king of voreres.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari