Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 21 de febrer de 2018

Compromís intenta impedir que l'AMPA de l’IES Jaume II “El Just” es reunisca amb l'oposició

L'AMPA de l'Institut Jaume II “El Just” va sol·licitar una reunió amb tots els portaveus dels grups polítics presents a la corporació municipal per parlar del futur de l'edifici del Jaume II “El Just” perquè és un problema que afecta tota la població de Tavernes.

No obstant això, Compromís no va traslladar als altres grups la convocatòria per a la celebració d'esta reunió. Per este motiu, la portaveu dels Populars a Tavernes, Eva Palomares, va preguntar a l'alcalde en quina situació es troba el futur de l'edifici i va demanar explicacions sobre el bloqueig de convocatòries a la resta de la corporació.

"El senyor Juan sap que el Partit Popular de Tavernes està molt pendent de la reforma de l'Institut Jaume II “El Just”. Hem denunciat en diferents ocasions la inactivitat del Govern de Compromís, les votacions de Jordi Joan a les Corts en contra de la reforma de l'IES Jaume II “El Just”, la no inclusió del centre en el Mapa d'Infraestructures Escolars. Ens haguera agradat que l'alcalde ens expliqués el motiu de no convocar-nos a una reunió, en la qual els pares i mares de l'institut volien parlar amb nosaltres precisament del futur del Jaume, desbloquejar la situació en què es troba, traslladar-nos la seua opinió sobre la decisió unilateral de l'enderroc de l'institut i la falta de terminis per a la seua rehabilitació", comenta Palomares.

Els membres de l'AMPA ens van transmetre el seu malestar davant l'immobilisme del Govern del senyor Juan, de Compromís, així com la seua preocupació davant l'anunci de l'enderroc de l'actual edifici, ja que ells preferixen una reforma. Volen participar en les decisions però Compromís no els informa ni de projectes ni de terminis ni de pressupostos.

L'últim capítol ha estat que la Conselleria del Tripartit ha anunciat l'enderrocament de l'actual edifici i la construcció d'un de nou amb el beneplàcit del Govern de Compromís de Tavernes.

6 comentaris:

 1. Si en lo que le cuesta un menú o mejor dicho una comida a Jordi Juan en el Restaurante el Pegoli de Denia, tendría suficiente cemento para reparar todos los baches del; paseo Colon, y no es capaz de hacer un ayuno y demostar lo que es un alcalde, ¿ Como queréis que se preocupe de cosas de mas envergadura ?
  El Compromis que tiene Jordi Juan y su grupo, es el de vivir lo mejor posible y hundir Tavernes, sea como sea

  ResponElimina
 2. Es extraño que este Instituto aún este, se tendría que haber demolido antes, ya que esto es una obra de Franco, así que animo y a derribarlo.

  ResponElimina
 3. Si derribamos todo lo que hizo franco vamos bien,menos el colegio Alfandec serían todos los colegios ?que estaríamos 30 años para hacer un instituto y un colegio,?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Habría que incluir el Muro, volver las calles a barro como antes, esto sería una gloria, por lo menos Tavernes estaba limpia, porque en los años 50 había piedras ahora basura.

   Elimina
 4. El PP criticant la gestió del IES... tela...

  ResponElimina
  Respostes
  1. No. Si et pareix aplaudirà les mesures totalitàries del govern de Compromis! Fes-t'Ho mirar!

   Elimina

Escriu el teu comentari