Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 16 de febrer de 2018

Dia de l'arbre escolar

Avuí es celebra el Dia de l’Arbre Escolar, amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient i dels alumnes del Projecte T’Avalem. Una activitat en què es plantaran arbres en la zona del Cambro, una àrea afectada pels incendis forestals del últims anys.

En esta activitat hi participaran més de 200 alumnes de 3 centres educatius de la ciutat, i hi ha previst plantar uns 400 nous plantons de diverses varietat (pins, roures, arbocers i carrasques) en les nostres muntanyes. L’objectiu de l’activitat és conscienciar els més jóvens de la importància de cuidar l’entorn i de protegir la biodiversitat, pel valor paisatgístic i pel paper que tenen en la protecció contra la contaminació i l’erosió del terreny.

Els tècnics d’educació i medi ambient acompanyaran els escolars i proporcionaran els plantons i els ferraments. Com a novetat, en esta edició, els participants del Projecte T’Avalem assistiran els escolars en les faenes de plantació, guiant en tot moment els jóvens en l’ús de les ferramentes i les tècniques de plantació i peculiaritats de cada espècie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari