Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 6 de febrer de 2018

El Ple fa homenatge a dos ciutadans de Tavernes

Ahir, l’Ajuntament en Ple, va fer un homenatge a dos ciutadans de Tavernes: 

A Amparo Morales Perelló per la seua jubilació. Amparo Morales ha treballat en l’ Ajuntament durant 35 anys.I a Eduardo Chova Ortiz en agraïment al seu paper per a impulsar la indústria a Tavernes de la Valldigna, i a la seua contribució per a crear llocs de treball en la nostra ciutat.4 comentaris:

 1. En primer lloc en sume al homenatge desitjant que els vaja molt be.
  Ara be, aclarit que no tinc res en contra del Sr Chova, en sorpren i molt este reconiximent per part de Compromis que ha passat de poc menys que tancarli la fábrica a l'homenatge mes hipócrita.
  Ara no fa olor? Ara no ix Perfecto Benavent a denunciar fums, olors i altres series de maals? Un poquet de coherencia Srs de Compromis.
  El poble vol i exigix serietat. Hui el denuncie i demá el done una placa no es gens serios sl menys que m'expliquen que ha canviat.

  -L'home del sac-

  ResponElimina
 2. Podrían haber homenajeado también a Jordi Juan, en reconocimiento a la barbaridad de la ampliación de las aceras, y de quitarle a Tavernes tramos para aparcar vehículos.

  ResponElimina
 3. En pareix molt be que una persona que ha treballat al ajuntament tants anys es jubile pero per a ferli un homenatge no. Si a cada persona d'aquest poble cuant es jubile li sa fera aniriem aviats... Ah no, que el resto no seu mereix perque no treballa al ajuntament.

  ResponElimina
 4. Perque está senyora es mes que un altra veina per a donar-li una placa,que facen una colecta i la pagen els company,com en tots els llocs

  ResponElimina

Escriu el teu comentari