Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 8 de febrer de 2018

El PP aconsegueix tirar endavant la proposta que evitarà que les estacions gasolineres puguen establir-se prop de les vivendes dels veïns

El Partit Popular de Tavernes aconseguix que s'aprove en el ple la modificació puntual del Pla General de Tavernes per evitar que les gasolineres puguen ubicar-se en zones amb sòl residencial. Compromís s'ha oposat durant diversos mesos a què es debatés la proposta dels populars en ple però, al final, “hem aconseguit que tots els partits de la corporació municipal voten a favor de la iniciativa dels populars dissenyada per evitar que els veïns i veïnes del municipi tingueren prop de sa casa una gasolinera”, explica la portaveu dels Populars Eva Palomares.

"Ens alegrem que finalment el Govern deixe de bloquejar la nostra proposta que únicament va dirigida a vetlar pels interessos i el benestar de la ciutadania. No obstant això, lamentem que no es contemple aplicar en tot el sòl residencial perquè sempre pot quedar alguna zona fora i alguna zona de Tavernes patiria un possible 'distracció' ", Eva Palomares.

La proposta del Grup Popular de Tavernes continua endavant tot i que encara no s'han iniciat els tràmits perquè Compromís ha estat dos anys evitant esta possibilitat. I a hores d'ara una estació gasolinera encara podria obtenir llicència per a establir-se baix o prop d'un edifici d'habitatges. "Al final, Compromís s'ha quedat sense arguments per negar-se. Ens ha costat prop de dos anys que el Govern de Jordi Juan s'adonés de la importància d'esta iniciativa. Van segrestar el debat de la proposta durant dos mesos però no han pogut desmontar-la perquè s'ajusta a llei i evitarà molts problemes als veïns. A Compromís li ha costat reconèixer la seua nula capacitat de reacció. No ha trobat la solució a este problema i hem hagut de ser una altra vegada els Populars els que l'hem hagut de posar-la davant la inacció de l'alcalde Jordi Juan i el seu regidor d'Urbanisme Josep Llacer ", segons la portaveu popular.


"Hem hagut d'escoltar com el regidor Llácer ens deia que estàvem plantejant il·legalitats, però, com al final s'ha demostrat, la nostra proposta és totalment legal. Ha valgut la pena insistir i dur avant esta proposta que ja està sent una realitat en altres municipis i que evitarà a Tavernes que cap Govern puga mai més donar una llicència de gasolinera a prop de les vivendes ", explica Eva Palomares.

1 comentari:

  1. Este Llacer se ve que es experto en leyes y distingue lo legal de lo ilegal.
    No dudo en retirar los contenedores de basura en la calle Dr Grau que no molestaban a nadie, pero si a un propio negocio familiar.
    Hubiera sido gracioso ver que en el edificio de Correos hubiera una gasolinera y en donde vive Llacer otra, mas seguro que el mar es agua, que legal o ilegal tanto Llacer como Jordi Juan, las habían cerrado, no en beneficio de los vecinos, si no por su propio interes, a lo mismo que hizo con los contenedores de basura

    ResponElimina

Escriu el teu comentari