Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 17 de febrer de 2018

Els Populars de Tavernes defensen i donen suport a la presó permanent revisable

En el passat ple de febrer el Partit Popular de Tavernes de la Valldigna va presentar una moció per a donar suport i defendre la pena de presó permanent revisable que la majoria de grups parlamentaris volen derogar.

Per als populars, es tracta d’un instrument que existix a molts països, en govern de tot tipus de tall polític, que s’incorpora bé al nostre model de garanties i té perfecte encaix penal.

La regidora del Partit Popular, Maria Ciscar, deia que “és una demanda social que ja ha arreplegat més de 2 milions de firmes, i s’ajusta a òrgans europeus i nacionals, així com la Constitució Espanyola”.

La presó permanent revisable no renuncia a la reinserció del penat, perquè una vegada complida una part mínima de la condemna, "un Tribunal haurà de valorar novament les circumstàncies del penat i del delicte comés i podrà revisar la seua situació personal".

“La presó revisable permanent és una pena excepcional per a casos concrets de delictes d’extrema gravetat on s’han vulnerat drets essencials de l’ésser humà, sobretot per als delinqüents reincidents”, destaca Ciscar.

La moció presentada pels Populars va ser rebutjada per Compromís, PSPV i EUPV-Acord Ciutadà que votaren en contra de la proposta popular.

1 comentari:

  1. Si hoy estar preso es un lujo para ciertos delincuentes, tienen la buena comida garantizada, cama donde dormir, y cuando terminan condena si han estado mas de 6 meses y un día, cobran un periodo de meses como si estuvieran en el paro.
    Se tendría que endurecer mas el código penal, y que no entre uno por una puerta y salga por la otra, imaginen la gran cantidad de gente que han pillado robando cosechas, motores,maquinaria, todo lo que han podido y mas, ¿y que ha pasado?, nada el agricultor en este caso ha tenido que reponer lo que le habían robado y aquí paz y allá gloria.
    Es muy difícil cambiar las costumbres de los delincuentes, por eso la aplicación de larga condena revisable es uno de los aciertos del Estado Español, Estados Unidos aplica la perpetua, aquí facilitamos su revisión.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari