Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 28 de febrer de 2018

Falles de Gandia, Oliva i Tavernes opten a obtenir el premi Portal de Valldigna 2018 de les Lletres Falleres

Es tracta de la primera edició d’aquest guardó que reconeix la millor poesia lírica en un llibret de falla

La Falla Portal de Valldigna, de Tavernes de la Valldigna, ha anunciat ja quins són els finalistes de la primera edició del seu Premi, que reconeix la millor poesia lírica escrita a un llibret de falla.
Els treballs finalistes han estat “La cadència d’aquell lledoner”, de Vicent Lloret Llopis per a la Falla Sant Nicolau ‘Mosquit’ de Gandia; “Mambo”, d’Àngels Gregori per a la Falla Barri Sant Francesc d’Oliva; “A la Fallera Major Vicen Mifsud Almiñana”, de Jose Antonio Martínez Giner per a la Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna; “Poema riuràsmic”, de Raül Navarro per a la Falla Vilanova de Gandia; i “Plaers anticipats” de Teresa Broseta per a la Falla Plaça Prado de Gandia.
El jurat que ha valorat els treballs presentats ha estat conformat per Maria Josep Escrivà Vidal ( poeta i editora), Begonya Pozo Sánchez (poeta i professora), Rosa Magraner Grau (professora) i Maite Grau Pedraza, en qualitat de secretària del premi.
En aquest primer any s’han presentat un total de 69 treballs, procedents de 30 comissions diferents de poblacions com Borriana, Gandia, Alzira, Dénia, Port de Sagunt, Torrent, Silla, Paterna, Sagunt, Xàtiva, Cullera, Oliva, Sueca, València o Tavernes de la Valldigna. El guanyador es donarà a conèixer en passar falles, a la Festa de les Lletres Falleres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari