Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 20 de febrer de 2018

Gran cavalcada del ninot

Un any més les falles del nostre municipi van omplir de màgia, color i música els carrers amb la tradicional cavalcada del ninot.

Han sigut moltes hores de treball i esforç que durant un any han invertit els fallers de la localitat per a fer disfrutar a tot el poble.

Com no podria ser d’altra manera, la cavalcada va ser tot un èxit. Disfresses molt variades i creatives, maquillatges espectaculars, aixina com magnífiques carrosses de totes les falles.

Pel que fa a la crítica local destacar que totes les falles li dedicaren moltes crítiques al govern local, tant que l’Ajuntament, amb tanta transparència que diuen que fan, no han publicat cap foto on se’ls critique. Les mega voreres, la brutícia del poble o els alts impostos que hi ha des que governa Compromís foren algunes de les crítiques més nomenades.

Des del Diari de Tavernes volem donar l’enhorabona a totes les comissions falleres pel treball dut a terme i l’harmonia que es desprèn.


Comparses i lemes:


Falla Prado: “Tot per l’aire”
Falla La Via: “Els pobles de la Vall”Falla Cambro: “De festa en festa”
Falla Passeig: “La primavera”Falla Portal: “Malson abans de Nadal”Falla La Dula: “La Gran invasió”(Fotos xarxes socials de les falles)

Premis:

Millor disfressa infantil: Falla Prado
Millor disfressa adulta: Falla La Vía
Millor comissió infantil: Falla Portal
Millor comissió adulta: Falla Passeig
Millor carrossa: Falla Prado
Crítica local: Falla La Via
Millor cavalcada: Falla Cambro

1 comentari:

  1. Visquen les Falles de Tavernes i molt mal l'alcalde que no va anar!!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari