Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 27 de febrer de 2018

La banda CIM la Valldigna reclama un local per a assajar


La Banda CIM la Valldigna ha reclamat a l'Ajuntament de Tavernes un local municipal on els músics que formen aquesta entitat puguen assajar en bones condicions, ja que en l'actualitat ho fan a l'aire lliure. Representants d'aquesta banda han tornat a expressar el seu malestar per no tenir un espai en el qual poder preparar les seves actuacions.

Francesc Castelló, en nom de l'agrupació musical, va assenyalar a LAS PROVINCIAS les dificultats que tenen per poder seguir assajant amb normalitat sobretot durant els mesos d'hivern amb les baixes temperatures. «Els xiquets passen molt de fred. Estem a la intempèrie i més d'una vegada hem hagut de protegir als més menuts al cotxe pel fred que passen. Ja hi ha mares que no porten als seus fills a l'assaig quan hi ha temperatures molt baixes. No hi ha dret a això », va reclamar Castelló.

Fa unes setmanes, després de la sessió plenària de febrer, Castelló va prendre la paraula en finalitzar la sessió. Va demanar dues coses molt simples: «Un local on poder assajar i una habitació en la qual poder deixar els instruments». L'alcalde valler, Jordi Juan, li va respondre que el seu desig seria poder facilitar-li les seves peticions, però va indicar que «no disposem d'un espai per a ells».

Davant aquesta negativa, des CIM La Valldigna demanen més empara, se senten discriminats. Consideren que se'ls podria deixar assajar encara que només fóra un dia en el complex cultural o en qualsevol altre espai. «Vam participar en gran quantitat d'esdeveniments a Tavernes, anem a poblacions portant amb orgull el nom de la nostra ciutat. Només demanem un mínim per poder seguir assajant. La banda compleix un important paper acollint xiquets per a un fi cultural »va apuntar.

Font: las provincias

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari