Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 12 de febrer de 2018

La fallera major de Tavernes, Begoña Bononad, crida els vallers a viure les falles amb harmonia, alegria, passió i pau

Begoña Bononad, fallera major de Tavernes, junt amb el president de la Junta Local Fallera Carlos Merenciano, i la cort d’honor, dóna el tret d’eixida a les festes falleres de Tavernes de la Valldigna.La fallera major, Begona Bononad, ha convidat a tots els vallers a “disfrutar de les rialles al carrer, de les rialles de menuts i majors, perquè és ací, al carrer, on es viuen estes festes que omplin d’alegria Tavernes de la Valldigna”. I ha demanat “viure les falles com cal, amb harmonia, alegria, passió i pau”. 

A l’acte també hi han acudit les sis comissions de Tavernes amb les seues falleres majors i els presidents, així com la corporació municipal de Tavernes. Al acabar la crida, s’han lliurat diversos premis promoguts des de la Federació de Falles.

Així, Lola Palomares, de la Falla Passeig, ha rebut el premi del concurs de postals nadalenques en la categoria de 1 a 2 anys. Irene Estruch, de la Falla Portal, ha rebut el premi en la categoria de 3 a 5 anys. Daniela Rodrigo, també de la Falla Portal, ha rebut el premi en la categoria de 6 a 8 anys. I Nerea Brines, de la Falla Prado, el premi en la categoria de 9 a 11 anys.

Pel que fa al concurs de narrativa infantil, la guanyadora en la categoria de 6 a 8 anys ha sigut Aitana Felis, de la Falla Portal. Paula Palomares, de la Falla Portal també ha guanyat en la categoria de 9 a 11 anys. I finalment, Estrella Peris, de la Falla La Via, ha guanyat el premi en la categoria de 12 a 14 anys.

L’article de llibret faller guanyador del premi Lletra d’Or, ha sigut “Quan la tecnologia repara la natura, d’Ampara Albacete, de la Falla Portal de Valldigna.

Finalment, la parella formada per Jose Antonio Martínez i Justo Grau, de la Falla Cambro, han rebut el primer premi del concurs de truc. Maria Chulio i Jessica Talens, de la falla La Via han rebut el segon premi.

La crida ha finalitzat amb un castell de focs artificials al passeig País Valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari