Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 13 de febrer de 2018

L’Ajuntament de Tavernes promociona la gastronomia local

A través d’una nova publicació, anomenada Assaborint Tavernes, i que està disponible en valencià, espanyol i anglès, es presenten alguns dels plats més representatius de la ciutat i que condensen la gastronomia local.
A més, oferix informació d’altres indrets i punts d’interés de Tavernes

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Turisme, ha elaborat un llibret dedicat a la gastronomia local en què es presenten alguns dels plats més representatius de la nostra cuina. A la guia tenen el protagonisme els ingredients de l’herència gastronòmica romana i àrab que ha rebut Tavernes, i els restaurants que els cuinen.

Esta és la primera publicació destinada al turisme dedicada exclusivament a la gastronomia, en què es posa en relleu la riquesa dels plats i la qualitat dels ingredients de la zona. Però este protagonisme és compartit amb el sector de la restauració a Tavernes, un sector essencial per a la valorització de l’oferta turística de la ciutat.

En concret, en la publicació es recullen una sèrie de plats representatius de la ciutat i de l’oferta variada que els restaurants tenen en les seues cartes. Així, els mateixos restaurants presenten el plat i proposen una breu guia d’elaboració, a mode de recepta.

Josep Llàcer, regidor de Turisme, ha destacat que “Assaborint Tavernes és un fruit més del nostre treball per a posar en valor tots els àmbits de l’oferta de la ciutat i desestacionalitzar el turisme”.

A més, la guia destaca alguns dels indrets i punts d’interés més importants de Tavernes, com ara la cova del Bolomor, la torre de guaita, les platges o l’oferta en senderisme i festivals de què disposa la ciutat.


2 comentaris:

  1. Llacer lo dice y se lo cree, que con esta guía va a fomentar turismo en Tavernes, si entre Llacer y sus colegas han quemado Tavernes y su turismo, prueba de ello la tienes en el bar familiar que no se ha podido transpasar, deja de ir por ahí solo pendiente de tu móvil, y preocupante por Tavernes que al fin y al cabo es quien paga la buena vida que te pegas.

    ResponElimina
  2. ¿ Donde se puede conseguir esa publicación ? gracias

    ResponElimina

Escriu el teu comentari