Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 9 de febrer de 2018

Ni a la de tres...

Hem vist a la premsa que Tavernes prorroga el contracte de la basura per tercera vegada entre les crítiques de l'oposició tavernes. 

El govern de Tavernes de la Valldigna s'ha vist en l'obligació de prorrogar per tercera vegada el contracte de recollida d'escombraries i la neteja viària de la localitat davant la falta d'un plec de condicions que regule una nova concessió. L'acord es va prendre amb els vots favorables de Compromís i el Partit Popular, mentre que els grups municipals del PSPV i EUPV es van abstenir en la votació de la sessió plenària. 

Eva Palomares, portaveu del Partit Popular, ha indicat que el seu vot era favorable perquè es seguira prestant un servei als ciutadans de Tavernes, però ha criticat a l'executiu que presideix Jordi Juan per ser aquesta la tercera pròrroga del servei de neteja i recollida de les escombraries . «Tavernes està ara més bruta que en els últims 40 anys. La mala gestió dels recursos públics els paga el contribuent », va precisar la popular. 

Per la seva banda, l'edil de Contractació de Tavernes, Llum Sansaloni, va reconèixer el retard en la preparació d'un nou concurs per a aquest servei públic. Sansaloni es va defensar de les crítiques de l'oposició argumentant que es tractava d'un plec de condicions complicat «en què estem treballant des del govern amb molt interès». serveis actuals L'edil de Compromís ha afegit: «Discrepe en què el municipi està brut», i va demanar «més civisme», al mateix temps que va agrair la feina dels serveis de recollida d'escombraries i neteja de carrers que s'estan prestant en aquests moments a la capital de la Valldigna. 

L'alcalde valler també va sortir al pas de les crítiques i va afegir: «Cal ser conscients del cost econòmic de la neteja». Joan ha criticat l'incivisme mostrat per alguns ciutadans que embruten la ciutat. El servei de neteja dels carrers i recollida d'escombraries els realitza en l'actualitat l'empresa FCC a Tavernes. L'adjudicació es va complir i per tercera vegada s'amplia una pròrroga a l'espera que es presente un nou plec de condicions per optar a prestar aquest servei. El pressupost de 2018 a Tavernes preveu un total de 1,6 milions d'euros per pagar aquest servei.

Font: las provincias

3 comentaris:

 1. No se que pensar. Eixe contracte, el mes important de l'ajuntament, si que es veu que es dificil de redactar, ni tecnics de la casa ni empreses externes a les que Compromis ens te tan acostumbrats a comprar.
  No vullc ser malpensat pero ja voreu que a l'endemá de jubilarse l'actual encarregat "habemus" nou plec per a este contracte. Rescaten als seus.

  -L'home del sac-

  ResponElimina
 2. Por donde pasaba Atila la yerba de los campos ya no salia.
  Ahora es donde esta Llum Sansaloni todo se vuelve negro,para cobrar a final de mes no creo que haya retrasos, en el sueldo es donde esta el interés, en lo demas da igual.
  Llega la primavera la tenemos a dos días vista, y los árboles sin podar, las calles sucias, los impuestos cada día mas elevados, ¿ Que esperamos de Compromis? pues que se olviden de tanto rollo y luchen para sacarlo del tercer mundo donde lo han metido.
  Así que Llum la mejor idea es luchar más por Tavernes y estudiar los fallos de donde vienen, como hacen los buenos Cirujanos, que antes de cortar estudian el caso y siempre tienen el material preparado.

  ResponElimina
 3. Hace algo mas de 50 años sin haber los medios de hoy, Tavernes estaba mucho mas limpia que hoy, había cantidad de Moreras, Chopos, y un jardín precioso, y en estas fechas todo estaba podado.
  En el Ayuntamiento trabajaban pocas personas, sin ordenadores, todo a lápiz, y para cualquier contrato que se tuviera que hacer, en su fecha estaba sobre la mesa.
  Ahora resulta que estos de Compromis sueltan el rollo que llevan un retraso en elaborar el concurso, se ve que con lo que pagamos los Valleros, no han encontrado personal cualificado para gestiones como estas.
  Que disgusto se llevaría Jordi Juan si un día en el Pegoli le dijeran que no han podido ir a comprar gambas, cierto y seguro que no volvería mas, pues aprendamos y hagamos como el no le votemos mas.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari