Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 10 de febrer de 2018

Protocol davant l'onada de fred

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha posat en marxa el protocol d’actuació municipal per temperatures baixes davant l’onada de fred que estem patint estos dies, i que es prolongarà fins dimarts que ve. El protocol s’activà ahir i estarà actiu fins el dilluns 12 de febrer, quan s’espera que suavitzen de nou les temperatures mínimes.

Els departaments implicats són Serveis Socials, Policia Local i Esports. La Regidoria de Serveis Socials coordina el protocol i proporciona atenció especialitzada a les persones sense sostre. La Policia Local, per altra banda, derivarà les persones sense sostre als centres habilitats per a donar-los recer, i patrullarà equipada amb mantes. A més, s’han habilitat unes dutxes en el camp municipal d’esports i s’hi ha previst un espai on remetre estes persones.

Si alguna persona té o detecta alguna necessitat, pot posar-se en contacte amb la Policia Local (962 824 161), telefonar a emergències de la Comunitat Valenciana (112) o acudir a la Central de Policia Local en l’avinguda de la Valldigna, 65.

1 comentari:

Escriu el teu comentari