Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 7 de febrer de 2018

Queixa del alumnes de l'Institut per les goteres

Ens envien esta foto d’un corredor de l'Institut Jaume II el Just en la qual apareixen quatre poals apegats a la paret per recollir tota l'aigua de les goteres que han tornat a aparèixer en les recents pluges i un muntó de cartrons per evitar que l'aigua esguite el sòl i algun alumne o professor rellisque i es faça mal.
També ens diuen que no és aquest l'únic punt de l'edifici en el qual hi ha goteres.
La setmana passada es va trencar el transformador elèctric i va obligar a enviar als alumnes de la vesprada a casa i a endarrerir l'entrada als del matí següent i ara apareixen goteres. Ens preguntem que serà el pròxim.
I és que les deficiències de l'Institut són ben conegudes per l'Ajuntament. La Conselleria de Educació va redactar un informe en què es detallen totes les deficiències de l'Institut però el temps passa i encara no hi ha projecte d'obra per a l'Institut.
I el més fort de tot és que l'Ajuntament, governat per Compromís, encara no sap si es va a reformar l'Institut o si es va a demolir per construir un de nou.
I el temps passa i passa i l'Institut per arreglar...


1 comentari:

  1. Parece mentira,con lo bien caída que esta aquí Llum Sansaloni, que no le hayan expuesto este problema o tal vez tienen miedo a que tome ella manos en el asunto y tengan que pedir el traslado los Profesores.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari