Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 28 de febrer de 2018

Tavernes engega el programa Jove Oportunitat per a oferir una segona oportunitat als joves sense titulacióTavernes de la Valldigna ha engegat el programa Jove Oportunitat en col·laboració amb l’IVAJ, un programa que pretén reincorporar al sistema educatiu jóvens entre 16 i 21 anys que no han aconseguit ni el títol de Batxillerat ni el de FP.

En esta primera edició del programa en la ciutat, seran 11 jóvens entre 17 i 19 anys (6 xiques i 5 xics) els que passaran per les aules del programa, on rebran orientació durant 4 mesos a càrrec d’una psicòloga.

En concret, es tracta d’un programa que lluita contra el fracàs escolar i l’abandó educatiu prematur a través de l’orientació i la motivació, amb l’objectiu que els jóvens siguen capaços de projectar un futur professional realista i motivador, i abordar amb més possibilitats d’èxit una millora en la formació.

També, amb l’ajuda de professors de diferents àmbits acadèmics, se’ls prepara per a la prova lliure d’accés a la FP, convocat per la Conselleria d’Educació a mitjan juny.

A més de les sessions grupals i individuals de preparació, el programa preveu una sèrie d’activitats esportives i culturals que pretenen donar a conèixer què s’està fent en el nostre municipi i altres indrets de la Comunitat Valenciana.

Una de les senyes d’identitat del programa és la col·laboració a tres bandes entre l’IVAJ, els ajuntaments i els centres de secundària del municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari