Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 7 de febrer de 2018

Tavernes repoblarà l’inici de la senda de les Creus per a commemorar el Dia de l’Arbre

L’activitat està programada per al dissabte 10 de febrer a les 9:30, i es plantaran exemplars de pi, roure, arbocer i carrasca. 
Emmarcada en les celebracions del Dia de l’Arbre a Tavernes de la Valldigna, l’eixida té per objectiu la conscienciació en la conservació de l’entorn i la defensa de la biodiversitat.
L’Ajuntament, amb la col·laboració del Centre Excursionista, Protecció Civil, el Grup Scout La Valldigna, ha organitzat una activitat per a repoblar les muntanyes de Tavernes en commemoració del Dia de l’Arbre.
L’eixida serà este dissabte, 10 de febrer, a les 9.30 hores, des del poliesportiu municipal. La zona on es durà a terme la repoblació serà entre el mur de defensa i l’inici de la senda de pujada a les Creus i les Fontetes de Cantuts. La vegetació arbòria suposarà una barrera natural per a evitar l’erosió i frenar una possible solsida de roques. A més, dotar les muntanyes de vegetació d’altura permet l’aparició de noves espècies que enriquixen la biodiversitat de la zona.
L’Ajuntament proporcionarà plantons de pins, roures, arbocers, carrasques, i també ferramentes per a plantar-los i aigua per a regar-los. Esta activitat està oberta a tota la població de Tavernes, grans i menuts. Els menors de 8 anys han d’anar-hi acompanyats.
L’objectiu de l’activitat és conscienciar la societat de la necessitat de tindre les muntanyes ben poblades pel seu valor mediambiental, per l’enriquiment de la biodiversitat del nostre entorn, pel valor paisatgístic i pel paper en la protecció de les muntanyes contra l’erosió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari