Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 19 de febrer de 2018

Tren de la Costa: Submissió de Jota Punto Llàcer i Compromís

El Tren de la Costa de la Comunitat Valenciana és un projecte d’infraestructures importantíssim per al desenvolupament de la nostra regió, i això és evident. Millorar el transport i la comunicació per la costa via tren facilitaria els desplaçaments entre Gandia i Alacant.
Pel que fa a Tavernes, dins d’este important projecte es duplicaria la via entre Cullera i Gandia, la qual cosa resoldria molts problemes que patim els veïns del poble.


És per això que els partits polítics de Tavernes estan pendents del que ocorre, alguns més que altres. I en el passat plenari es presentaren dos mocions del Tren de la Costa: una del Partit Popular i l’altra de Compromís.

 Mentre el Partit Popular demanava, tant al Consell de la Generalitat com a les Corts Espanyoles, consensuar i dialogar per fer possible el projecte, el regidor Jota Punto Llàcer i el seu partit Compromís s’agenollaren i es posaren submisos davant els seus amos. Amb la mirada posada cap als seus caps i sense mirar pel seu poble.


Ja ens tenen acostumats a frases com que “els valencians ens veiem maltractats per l’Estat central” o “finançament just” però després als seus els demanen poc o res i ells mateixos prediquen sense donar exemple, fent un finançament injust en els barris del poble. 


I és que la votació de les dos mocions ho deixà molt clar. El Partit Popular va votar a favor de les dos mocions, demanant tant al Consell de la Generalitat com a l’Estat, mentre que Compromís només va votar a favor de la seua, la que sols demanava a l’Estat. Com si la Generalitat no tingués res a fer en el tema. Tot és demanar als altres però ells no fan res. Als seus no els demanen res. 

Ademés, no fan el que prometen, com  l’estació en Borderia que van prometre als seus votants, com li va recordar la portaveu del Partit Popular, Eva Palomares, en la seua intervenció. Vendre fum és l'únic que sap fer Compromís a Tavernes.

2 comentaris:

 1. Mientras gobierne Compromis en Tavernes de lo prometido na de na.
  Y mientras este Jota punto Llacer al frente de turismo en Tavernes no vamos nada mas que plagas y suciedad,
  Este cargo debería llevarlo alguien que se haya movido por ahí y vea como funcionan las cosas para atraer riqueza a Tavernes, pero justamente coje este cargo Jota Punto Llacer, que no creo que con su propio dinero haya sido capaz de llegar al final de la acequia de la bova.
  A Jota Punto Llacer hay que darle teléfonos móviles y aceras anchas que eso es lo de el, observarlo siempre que lo veáis y veréis la emoción que lleva en el móvil.

  ResponElimina
 2. Con el orgullo y anchos que van estos de Compromis por Tavernes, creyéndose ellos mismos la cantidad de mentiras que prometieron en las pasadas elecciones, no van a dirigirse a donde corresponda para reclamar nada.
  Solo saben acusar al Gobierno Central y no saben recurrir al mas cercano porque son también Compromisarios, así dando la culpa a los otros creen que se curan en salud, pero el pueblo ya hace días que sabe que los perros no van con collares de morcillas como prometieron estos de Compromis, así que a contar mentiras como decía la canción.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari