Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 26 de març de 2018

Bonig dóna suport a Eva Palomares, «que serà la propera alcaldessa de Tavernes»


Isabel Bonig durant la seua intervenció, arropada per Castelló, Palomares, Soler y Barber. LP
La presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha mostrat el seu suport a l'edil popular de Tavernes, Eva Palomares, com a futura candidata a l'alcaldia del municipi. Bonig va participar dimecres a la nit en un acte a la capital vallera amb militants i simpatitzants de la formació política i veïns que es van acostar a escoltar les paraules de la líder popular.

Durant el seu discurs, Bonig va ser rotunda amb les seues paraules: «Eva Palomares serà la propera alcaldessa de Tavernes». La presidenta del Partit Popular ha donat un pas endavant en la seua aposta per la candidata, que serà la primera ocasió que encapçale la llista de la formació a Tavernes. Palomares va explicar a LAS PROVINCIAS que està treballant per formalitzar un equip, encara que no està definit, però sí que va apuntar que «comptarà amb algunes cares noves».

«Hi ha un procés i tot ha de passar per un comitè electoral que haurà d'aprovar i decidir l'ordre dels que formaran part de la candidatura», va indicar l'edil popular. Palomares va assenyalar que encara ha de mantindre converses amb els seus regidors per saber qui volen continuar ocupant aquests llocs: «Quan això estiga resolt, decidirem».

La portaveu popular ha manifestat que buscarà «un equip professional i preparat, que responga al que el PP vol fer per Tavernes».

La candidata popular també va estar acompanyada per altres companys del PP de la comarca. Fins a la capital vallera es van acostar els edils de Gandia, Víctor Soler i Guillermo Barber, així com el diputat nacional Óscar Gamazo. Isabel Bonig va arribar acompanyada d'Alfredo Castelló, portaveu d'Infraestructures del PP a les Corts.

Crítiques a Juan
En la seua intervenció, Bonig va ser molt crítica amb l'alcalde, Jordi Juan, a qui li va recordar el cobrament pel quilometratge del viatge a Atapuerca, l'ús d'un cotxe de la policia per als seus trajectes a València o les dietes per desplaçament a les Corts. De la mateixa manera, la portaveu popular va titllar de «incoherència» la postura de Joan a l'hemicicle autonòmic respecte a la reforma de l'IES Jaume II El Just, ja que el seu vot en contra «bloqueja esta infraestructura tan necessària».

Els presents, que van omplir el local ubicat a la plaça Major, van plantejar a la presidenta del PP a la Comunitat Valenciana els seus dubtes sobre qüestions econòmiques. Bonig ha explicat que des del Partit Popular estan preparant una baixada d'impostos, com l'IRPF o l'impost de successions. Una qüestió pel que van mostrar interès els veïns presents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari