Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 7 de març de 2018

Compromís perd una subvenció de 200.000 euros per a millores en un polígon industrial

Les empreses del Polígon del Pla de Tavernes es queden sense les millores d'infraestructures que anaven a executar-se amb unes ajudes del IVACE. La ineficàcia del Govern de Compromís de Tavernes ha provocat que es perga una ajuda de 200.000 euros en la millora d'infraestructures del Polígon del Pla. L'ajuda, anunciada a bombo i platerets pel Govern, s'ha perdut i amb ella l'oportunitat de portar inversions al polígon. "La tardança i falta de planificació del Govern de Compromís tornen a perjudicar Tavernes", comenta la portaveu del Partit Popular, Eva Palomares.

Este polígon industrial, que té una superfície de prop de 120.000 metres quadrats i compta amb 26 empreses instal·lades, anava a adaptar-se a les necessitats actuals amb connexió de fibra òptica per a les empreses instal·lades i les futures que es poden implantar. També estava prevista la millora de la imatge del polígon, tant de la façana vegetal com de les indústries, mitjançant la regeneració paisatgística i ambiental com una altra de les necessitats per incrementar el valor dels espais industrials amb una estructura urbana adequada que integre la zona industrial en el nucli urbà.

Una altra de les actuacions era millorar l'enllumenat públic mitjançant mesures d'eficiència energètica substituint la totalitat de les làmpades existents, que ja tenen 22 anys, per LED. "Recordem que molts esportistes corren pel Polígon del Pla diàriament i la millora de la il·luminació és necessària per a la seua seguretat", comenta Eva Palomares. A més, s'anava a dotar el polígon d'un servei contra incendis apropant els nous hidrants a les empreses i adequant-se a la normativa contra incendis i s'anava a millorar la senyalització horitzontal i vertical del trànsit.

El conseller Rafael Climent va anunciar estes ajudes als polígons industrials de tota la Safor a la sala de plens de l'Ajuntament de Tavernes. L'alcalde Jordi Juan, de Compromís, va anunciar a so de bombo i platerets que arribaria una subvenció de 200.000 euros, però no ha arribat. El Govern de Tavernes l'ha perdut per no haver executat les obres en el termini acordat i no ha sabut negociar amb la Conselleria l'ampliació del termini.

Per ara, Compromís no té pensat executar este projecte, ja que no hi ha prevista cap partida. "A què espera Compromís per reunir-se amb els empresaris per dir-los que no han negociat la pròrroga amb la Conselleria i que han perdut una subvenció de 200.000 euros per a invertir-se en el seu polígon? Exigim que la infraestructura es faça. No podem presumir de superàvit a força de sagnar als nostres veïns sense donar cap inversió de millora per a la ciutat a canvi. Esperem que el Govern no perda de nou altra oportunitat d'este tipo per la falta de seguiment dels projectes i ineficàcia i aconseguisca que es duguen a terme estes infraestructures tan necessàries", comenta la portaveu popular.

1 comentari:

  1. Si estos de Compromis fueran a pescar, se les escaparía todo el pescado.
    Van muy liados los pobres, si es Jordi Juan pensando en las gambas tiene bastante trabajo, si es Perfecto Benavent recorriendo tiendas de moda a ver que marca se pone, el Josep Llacer ideando que postura habrá de tomar para salir mejor en las fotos, Enrique Chofre pensando que pirula puede montar, y Llum Sansaloni viendo a que Policía Local se carga.
    Así pasan el tiempo y las subvenciones no llegan, se pierden por el camino, por culpa de la mala gestión que llevan entre manos estos que se creen artistas, pero que no salen en ninguna función.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari