Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 14 de març de 2018

El Govern de Compomís de Tavernes també fracciona contractes il·legalment com la vicepresidenta Oltra


Jordi Juan oculta al ple un informe d'intervenció que revela un fraccionament de contracte il·legal en uns serveis prestats a l'Ajuntament per una empresa pertanyent a un familiar d'una regidora de Compromís.

El passat ple la portaveu Popular Eva Palomares va demanar explicacions a l'alcalde Jordi Juan per donar ordre de retirar de l'ordre del dia del ple un informe de la interventora que informava d'un fraccionament de contracte il·legal produït reiteradament en les dues legislatures de Govern de Compromís a Tavernes.

"La interventora es pronuncia clarament sobre l'existència d'un fraccionament de contracte il·legal en la contractació del servei de consergeria a la piscina municipal", assegura la portaveu del Partit Popular de Tavernes. L'empresa contractada per l'Ajuntament pertany al germà de la regidora de Contractació. A esta empresa, any rere any, durant les dues legislatures de Govern de Compromís, se li ha adjudicat a dit els serveis de consergeria de la piscina d'estiu sense intervenir cap procediment de contractació. En els anys últims sis anys de Govern de l'Alcalde Jordi Juan, de Compromís, se li ha pagat més de 66.000 euros sense procediment de contractació, 'a dit'.

La portaveu popular, va demanar explicacions a l'alcalde sobre el motiu de la retirada d'este informe de l'ordre del dia del ple. "És sospitós que l'informe que amaga l'alcalde siga precisament una il·legalitat comesa i que ha estat detectat per la intervenció municipal", comenta Palomares.
Sembla que el Diputat i Alcalde Jordi Juan seguisca els passos dels seus companys de Compromís la vicepresidenta Mónica Oltra, el Diputat de Cultura Xavier Rius, o el regidor Pere Fuset que també practiquen el fraccionament il·legal de contractes.


5 comentaris:

 1. Dios los cría y ellos se juntan, no es de extrañar conociendo la forma de actuar del REY DEL MARISCO, si la situación fuese al revés Jordi Juan y su Cotorra hablarían desde los codos a los pies.

  ResponElimina
 2. Les falto en el programa electoral a estos de Compromis agregar el tema POR LAS OBRAS NOS CONOCEREIS, y como el tiempo lo demuestra todo, aquí tenemos una muestra mas de la tomadura de pelo que han traído estos de Compromis a la Comunidad Valenciana.
  La Mónica Oltra ahora en fallas quiere imitar a Pepita Samper, que fue la señorita de España en 1.929, es como comparar una lagartija con un cocodrilo.
  Estos de Compromis solo sirven para tomarnos el pelo y berrear cuando no tienen poder.

  ResponElimina
 3. "Un feta de menys, aquelles cridadisses, altisonants, de la Senyora Oltra, en el respectiu Parlament, quan peticionaba a tot drap, la dimissió de la bancada contraria que en eixos moments ostentava el govern. Ja no es veuen aquelles camisetes flamants i coquetes, amb les que ens delectava en les seues intervencions, des de l'oposició.

  Es feta de menys, al Sr. Baldovi , qui també va saber portar camisetes propagandistes.

  Ja no s'escolta el demanar dimissions pels fets mal realitzats, i perfectament perseguibles, perquè ara es tracta de un dels nostres i cal protegir-los i evitar el debacle a tota costa.

  Mal favor ens fan a la resta de ciutadans, quan volen el ample per a ells i el estret per a nosaltres, això si, tot siga d'on provinga l'aire.

  En definitiva, mal favor ens farem a nosaltres mateixos, si continuem votant polítics mediocres i impresentables."

  ResponElimina
 4. Cuant treballava per el PP, també en la piscina, era a dit, perquè ha treballat

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sis anys seguits y sense contracte? No. De qui es l'empresa? Del germà de la regidora. Per aixo sis anys i sense contracte.

   Elimina

Escriu el teu comentari