Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 5 de març de 2018

El Partit Popular de Tavernes no s'estranya dels cobraments per quilometratge de l'alcalde de Compromís Jordi Joan a Les Corts

Jordi Juan abusa del seu càrrec com a diputat i alcalde cobrant indegudament dietes. I ho fa allà on és representant públic, a Les Corts i en l'Ajuntament de Tavernes. Les últimes informacions aparegudes en premsa insisteixen i acrediten aquesta afirmació que en nombroses ocasions ha denunciat el Partit Popular de Tavernes.

"A més d'utilitzar el cotxe de policia sense retolar l'Ajuntament de Taverne per traslladar-se de la seua residència de València a Tavernes i viceversa, com hem denunciat en nombroses ocasions, cobra quilometratge a les Corts per un passeig a peu de 280 metres", explica la portaveu popular, Eva Palomares. "Per esta caminada de just 5 minuts percep quasi 600 euros al mes. Ens pareix un abús perquè a més ja li estem pagant ací a Tavernes desplaçaments amb cotxe i conductor de l'Ajuntament ", denuncia la portaveu dels populars a Tavernes.


A estes dos denúncies se sumen els quilometratges que l'alcalde de Tavernes va cobrar indegudament de manera duplicada en els seus viatges a Mèrida i Atapuerca. "En els dos casos Jordi Juan va fer els trajectes amb el vehicle de policia sense retolar que utilitza en els seus desplaçaments habituals de València a Tavernes i no va tindre la mínima objecció de sol·licitar i cobrar el quilometratge", comenta Palomares. Gràcies a la denúncia del Partit Popular, l'alcalde es va veure obligat a tornar els diners que havia ingressat en el seu compte. "Però què passarà amb el quilometratge que ha cobrat Jordi Juan a tots els valencians per un passeig de 5 minuts? Hauria de donar explicacions i tornar els diners de tots els valencians que ha ingressat pels seus pasegets ", exigeix ​​la portaveu popular.

6 comentaris:

 1. Este ni tiene vergüenza ni la conoce, esta noticia se tendría que difundir en buenos medios de televisión y así que se enteren por todo el país, que clase de pajarito nos ha caído del nido en Tavernes.
  Ya puede comer Gambas, y sesos de Canario si quiere también.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Menos mal que este pajirito caído del nido no cobra desplazamientos en Tavernes, si llega a cobrarlos es capaz de ir dos veces a la playa aun que sea a pie. No se puede esperar mas de el.

   Elimina
 2. A algún collidor, li pagen kilometratge per anar a collir fora?. Segur que no, i tambè es segur que ni dietes per a menjar, ni cobren el mateix. I aquestos criticaben als demès?.

  Es hora de demanar la retirada de previleges, que el més comuns dels treballador no tenen. Simplemet sense paraules.

  ResponElimina
 3. El que es clar, es que el Sr. JJJ, te criteris de números, i dona per sentat que el seu cum lauden en matematiques el va guanyar per merits propis. Tots els compters li eixen redóns per a la seua butxaca.

  ResponElimina
 4. Ha tenido muy buena escuela, este Jordi Juan es un emprendedor nato y sin licencia fiscal, ni módulos ni na ha montado su propia historia en Tavenes, y a chupar del bote, aunque no tiene bigote.

  ResponElimina
 5. Per a escomençar el seu idol politic es Jordi PUJOL, en el partit que milita es de ideologia catalanista; O siga que tindrem que vore qui te el misal.

  esta clar; es un error que al presentar uns papers estarien les dietes sense ninguna mala intencio.

  BALDOBI,,del teus no nius res;

  ResponElimina

Escriu el teu comentari