Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 9 de març de 2018

Es paga més impost de circulació a Tavernes que a València o a Madrid


Bocabadats ens hem quedat quan ens ha arribat el rebut de l'impost de circulació de vehicles de l'Ajuntament de Tavernes.

L'Ajuntament ja ens ha cobrat a alguns pel banc l'impost de circulació d'este any i hem comprovat que ens cobra molt. Ens cobra una barbaritat. Els vehicles i les motos de Tavernes paguen molt més amb Jordi Juan, alcalde de Compromís, que abans amb el govern del PP. Fa 7 anys que estem pagant una barbaritat.

Jordi Juan, alcalde de Compromís, va aplicar una brutal pujada a l'impost de circulació res més entrar a l'Ajuntament en 2011. Esta brutal pujada d'impostos es manté fins ara i l’alcalde no té cap intenció de baixar este impost.

Però això no és tot. A Tavernes paguem més impost de circulació que a la ciutat de València que és on viu el nostre alcalde Jordi Juan de Compromís. També paguem més impost de circulació que a Madrid.

Un cotxe que ací paga 141,37 euros paga a València 128,05 euros i 129 a Madrid. Un cotxe paga a Tavernes un 10% més que a València i un 9,5% més que a Madrid.

Una moto que ací paga 15,14 euros paga a València 13,44 euros i 12 a Madrid. Una moto paga a Tavernes un 13% més que a València i un 28% més que a Madrid.

Per què paguem més ací a Tavernes que a València o a Madrid? Per què paguem un impost de circulació tan elevat si els carrers i els camins de Tavernes estan plens de forats i els de Compromís no fan cap manteniment?

En esta taula comparativa es pot vore la diferència entre el que es paga a València i el que es paga a Tavernes:
2 comentaris:

  1. No hay nada que hacer con estos de Compromis, examinarlos uno por uno a todos, y a ver cual de todos ha renegado mas por lo poco que sacaban antes de su bolsillo, ahora estos mismos que criticaban, maldecían, y protestaban, han cogido el poder y allá van los bolsillos de los vecinos, cada recibo una sorpresa, y cada día la ciudad mas deteriorada, así que paciencia que cuando dejen de gobernar, nos daremos cuenta de las sanguijuelas que había en nuestros bolsillos.

    ResponElimina
  2. Jo tinc un cotxe híbrid i des de 2012 no hi ha cap bonificació per a vehicles "ecològics" (poseu totes kes cometes que vullgau). Ací pague 141€, en altres pobles de la Safor tindria un 75% de descompte. Gràcies, Compromís.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari