Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 16 de març de 2018

FSIE-CV reclama a la Conselleria que garanteixi el mateix increment salarial que als funcionaris públics

FSIE-Comunitat Valenciana, el sindicat majoritari a l'ensenyament concertat i un dels més representatius en el camp de l'ensenyament privat, ha sol·licitat avui a la Conselleria d'Educació que "no discrimine els professionals de centres concertats "de la Comunitat Valenciana i garanteixca els mateixos increments per complir amb els Acords d'homologació amb els docents de la pública durant els anys 2018, 2019 i 2020 que s'establiria, almenys, en una forquilla d'un 1,75% i un 3,55% a l'any.

El sindicat ha registrat dos escrits a la Conselleria d'Educació i a la conselleria d'Hisenda de la Generalitat valenciana sol·licitant que es tinga en compte la seua petició.

FSIE demanda que els increments per 2018 s'estableixen en els pressupostos o en la normativa que pogués aprovar, a l'efecte i que s'arribe a un acord per al període plurianual fins a l'any 2020 recollint aquests percentatges de pujada de la part fixa i la variable.

   "Cal arribar a un acord perquè els increments salarials que es pacten amb els funcionaris públics per 2018 i següents anys s'apliquen als docents de la concertada de manera simultània".

   Sobre això, el sindicat ha assenyalat que confia que s'accepte al més prompte possible esta petició "lògica i justa" i que per tant, "no siguen necessàries altres mesures".

El personal docent de l'ensenyament concertat ha de tenir, almenys, els següents increments salarials:


Incremento fijo
Incremento variable
Año 2018
1,75 %

Año 2019
2,25 %
más 0,25% variable si el crecimiento del PIB es igual o superior al 2,5%

Año 2020

2 %
-   más 1% variable si el crecimiento del PIB es igual o superior al 2,5%
-   y un 0,55% adicional si se cumple el objetivo de estabilidad presupuestaria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari