Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 27 de març de 2018

La dimissió de Llum Sansaloni

Llum Sansaloni.
Llum Sansaloni anunciava el dia 24 de Març del 2018 que renunciava a la seua acta de regidora per motius personals. Esta és la seua decisió i la seua versió. Pero podriem pensar en atres motius?. Vejam.

En primer lloc el Partit Popular de Tavernes ha destapat que de manera habitual el Govern actual de Compromís fraccionava els contractes per a adjudicar-los a empreses del seu germà i afins al partit. Cal resaltar que açò és una illegalitat. Per lo tant, podriem pensar que abans que es posen les coses pijors, el menor mal és la dimissió.

També podríem pensar que  Compromís li haja fet dimitir perque, de forma clara, està perjudicant l'image del partit i del polèmic alcalde Jordi Juan que ja està molt tocat per totes les seues irregularitats.

I per últim hi ha una atra possibilitat més rebuscada pero no menys possible; ixa ens la guardarem per més avant. 

Quina de les possibilitats creuen vostés que serà la vertadera?

El temps ens dirà la veritat.

8 comentaris:

 1. Si tanquessin per sempre l'Hospital de la Ribera, Llum Sansaloni duraria mes en el govern municipal que un dia sense pa. Ha sabut treure molt bona tallada aquests anys anteriors, donant caramelets a la família, i motivant alguns professors perquè li concedeixin una matricula d'honor a la neboda. I recordarli a Llum que tot el que es fa se sap.

  ResponElimina
 2. Luz Sansaloni lo único que ha traido Tavernes en el tiempo que ha estado en el gobierno municipal ha sido EMIGRACION.
  Emigración de los Policías Locales, y vecinos de Tavernes que han tenido que solicitar plaza en otras poblaciones, para poder cumplir su profesion, y no aguantar a la que tanto abarco y poco apreto.
  Esto es vergonzoso que Profesionales tengar que emigrar por tener por encima a una persona que no sirve para este cargo.
  Y ahora veremos si la empresa del hermano y amiguetes es la adecuada para llevarnos los jardines, o lo de Técnicos en Verde, es por que cuentan bien los billetes de 100€ que son los únicos verdes de hoy.

  ResponElimina
 3. Aleshores preferiu que els diners del poble se'n vagen a empreses de fora del poble?? Em dóna igual qui mane sempre que els diners es queden per a empreses del poble,perquè al fi I al cap, estan donant de menjar a moltes famílies del poble. Dirieu el mateix si foren afins al PP?? Perquè crec que els treballadors fan la seua feina de la mateixa manera independentment del color de l'ajuntament

  ResponElimina
  Respostes
  1. Empreses del poble si. Pero sols de germans y amics dels de Compromis, pues no. Que jeta teniu! Teniu un negoci redo amb l'Ajuntament ara eh? Quina vara de medir mes distinta....

   Elimina
 4. Anonim de les 16;13, hi ha una cosa, que el actual equip de govern proclama, que es transparència, fraccionar els pagaments de obres, o serveis prestats a lo public per evitar la pública concurrencia, en igualtat de condicions, i així afavorir a qui en convenga, i si pot ser del mateix color politic o familiars millor , te un nom en el codi Penal, i a més a més no es etic ni moral, per a unes persones que ens representen.

  Ara com sempre sera una errada en la liurança dels papers, i tindrà la culpa el Secretari del Sr. Alcalde.

  ResponElimina
 5. Ara resulta que tenim un GURBLOC, a València, trama de PSOE i BLOC?, arre bulari.

  Cada día que pasa la transprència cau a troços.

  I la cotorra, tant que parla de les il-legalitats dels demés, ara calla com les serpents.

  ResponElimina
 6. El que no entenc jo, és que aquesta empresa quan governava el PP ja feia feines al poble, I ara a canviat l'equip de govern, I quin problema hi ha ara? Abans tot perfecte I ara tot mal. Crec que no hi ha ningun logotip polític en la porta, o jo no m'he adonat. Em compte de preocupar-se en temes que realment valen la pena, esteu calfant-se el cap en si donen una faena a un empresari que es del poble. Per favor, que són gent del poble, a vore si les poques empreses que queden ací les esteu tirant fora tant que es queixeu que no hi ha al nostre poble per a treballar. I torne a recordar, que aquesta empresa ja treballava al poble manant el PP. Feina del poble per a gent del poble

  ResponElimina
  Respostes
  1. El PP treballava en tótes les empreses del poble. Estos sols amb empreses de germans o amics de regidors de Compromis i la resta empreses de fora del poble. I damunt sis anys seguits fraccionant ilegalment contractes i donantlosho a dit las amiguets. Que no entens? No veus la diferència xic?

   Elimina

Escriu el teu comentari