Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 28 de març de 2018

La exregidor Raquel Escrivà es postula a liderar la llista del PP de Tarvenes enfront de Palomares

La ex regidora Raquel Escrivà i l'actual portaveu del PP de Tavernes. Levante-EMV

Qui va ser responsable de Sanitat amb Manolo Vidal es presenta «perquè crec que puc aportar la meua experiència». A ambdues els agradaria que les triaren els militants però decidirà el partit.

Quan fa uns dies la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, visitava Tavernes de la Valldigna per participar en un acte de partit, molts van pensar que ho feia per, al seu torn, donar el seu suport com a candidata a l'alcaldia d'esta formació per a les eleccions locals del pròxim 2019 a l'actual portaveu del partit al municipi, Eva Palomares.

No obstant això, a dia de hui no hi ha res clar. I és que el PP valler té a dos candidates per optar a l'alcaldia. L'exregidora de l'ajuntament per este partit, Raquel Escrivà ha mostrat la seua intenció de concórrer com a cap de cartell, disputant el lloc a Palomares.

Els estatuts del PP no contemplen un procés d'elecció de candidats per part dels militants, de manera que serà el comitè electoral del partit a nivell provincial (per ser Tavernes una localitat de menys de 20.000 habitants) el que decidisga quina de les dos liderarà l'equip amb el qual s'optarà a recuperar el govern al consistori valler després de dos legislatures a l'oposició.

La presidenta local del Partit a Tavernes, Amparo Espí, va enviar el passat mes de febrer, per decisió de l'Executiva, una missiva a tots els militants en què s'oferia la possibilitat de presentar una candidatura. A més de Palomares, que ja es preveia que es postularia, també es va pronunciar la que va ser regidora de Sanitat amb Manolo Vidal, Raquel Escrivà, infermera de professió. També va ser regidora de l'oposició durant la legislatura de 2011-2015 en què un pacte entre Compromís, PSPV i EUPV (que va acabar trencant-se) va fer fora als populars del Govern local després de 16 anys de majories.

Raquel Escrivà, amb qui va parlar este diari, va assegurar que ha decidit fer el pas perquè «crec que puc aportar alguna cosa, conec molta gent i hi ha molts veïns que em van dir que no estaria malament que pogués posar al servei del municipi l'experiència adquirida durant els anys que he estat a l'Ajuntament ». No amaga que «a, a nivell personal, a mi, i també a molts altres membres del partit, ens agradaria que fóren els militants els que decidiren quin candidat concorre a les eleccions», com fan altres formacions polítiques. No obstant això, l'exregidora assegura que «acataré el procediment que el partit trie per dirimir qui és finalment la candidata».

Escrivà assegura que ha decidit fer el pas perquè «em sent recolzada per una quantitat important de militants de Tavernes» i assegura que, juntament amb el seu equip de confiança, advoca per «recuperar l'experiència i els valors que s'han quedat pel camí en estos anys », explicava.


Palomares: «Dóna valor al partit»

L'altra candidata i actual líder del PP a nivell local, Eva Palomares, assenyalava, per la seua banda, que el fet que hi haja dos candidatures a encapçalar la propera llista electoral suposa «una bona notícia per al partit», mentre que «significa que «hi ha un interès en ell, que hi ha una disputa per aconseguir representar-lo i això és una cosa que li dóna valor».

Com Raquel Escrivà, Palomares també es mostra partidària que voten els militants per elegir el seu cap de llista, tot i que assegura que «la candidatura sempre l'ha triat el comitè».
2 comentaris:

 1. M'alegra molt saber que dues dones amb molt de valor puguen estar al cap davant del PP de Tavernes. Ja seria hora on puguerem dir a Tavernes que la 1a alcaldesa de Tavernes a sigut integrada pel Partit Popular. Per a finalitzar el comentari molta sort a les dues persones que ens poden aportar molt.

  ResponElimina
 2. Al meu poc entendre d'interioritats de partits, crec sincerament que el PP de Tavernes deuria fer un poc d'introspeccio i recolzar sense fisures , al igual que ho ha fet el pp regional, a la candidata Eva Palomares qui en les hores mes baixes del pp de Tavernes ha tret pit i ha donat la cara per per el partit, fent una oposicio seria i incansable que dona com a resultat un desgast evident de Jordi Juan i el govern de Compromís.
  Desde esta premisa, crec que Eva Palomares es la candidata natural a l'alcaldia i crec també que mereix el soport de TOT el Partit Popular de Tavernes, incluit la experiencia que puga aportar Raquel Escriva, posantla a disposició del partit.
  El proyecte del que en el seu dia va formar part la Sra Escriva va tindre el seu temps. Ara es el temps te Eva Palomares. Ara es el temps de un nou PP. Ara es temps de renovació. Ara es el temps te que el PP conte en la primera alcaldesa del poble.
  Molta força, Eva Palomares.

  -L'Home del Sac-

  ResponElimina

Escriu el teu comentari