Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 30 de març de 2018

L'alcalde i diputat Jordi Juan ignora el requeriment del Síndic de Greuges


Eva Palomares, portaveu del PP de Tavernes.
El Govern de Compromís de Tavernes fa oïdes sordes a les recomanacions del Síndic de Greuges. Després de més d'un mes que el Síndic es pronunciés a favor de la portaveu Popular de Tavernes, Eva Palomares, recomanant a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna que facilitara l'accés a la informació sol·licitada i permitira l'accés a les actes de la Junta local de Seguretat, l'alcalde Jordi Juan no ha fet res, eludint la resolució del Síndic.

"El Govern de Jordi Juan no només vulnera drets fonamentals dels regidors, negant l'accés a informació totalment pública, sinó que a més no fa cas dels dictàmens del Síndic de Greuges, una institució comissionada per les Corts i que vetlla per la defensa de els drets i llibertats dels ciutadans valencians ", explica Eva Palomares. No és la primera vegada que això passa com es pot veure en la documentació adjunta. "Esta manera de procedir és totalment opaca, incoherent i totalment irrespectuosa amb els drets fonamentals. Diu molt de la manera de Governar de Jordi Joan. Per este motiu l'oculta", afegix Palomares. "I és que el Govern de Compromís parla molt de transparència però sembla que no sap el que és com demostra en casos com ara este", conclou la portaveu popular.

1 comentari:

  1. Estos de Compromis son igual de transparentes como el agua del Sahara, que mirando en la arena te ves la cara, los que mas han hecho el ridículo cuando no gobernaban exigiendo, y ahora lo esconden todo. Acuerdense que se dice DIME DE QUE PRESUMES Y TE DIRE DE QUE CARECES, pues con el poco tiempo estos de Compromis lo han demostrado.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari