Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 24 de març de 2018

Llum Sansaloni renúncia a l'acta de regidor de l'Ajuntament de Tavernes per motius personals

Llum Sansaloni.
L'edil Llum Sansaloni ha anunciat aquest matí a l'equip de govern de Tavernes seva renúncia a l'acta de regidor de l'Ajuntament. L'edil de Compromís, que dirigeix ​​les delegacions de Contractació i Seguretat Ciutadana, farà efectiva la seva renúncia en el pròxim ple ordinari que se celebrarà el 10 d'abril. Sansaloni deixarà l'acta per una qüestió personal i perquè ha decidit emprendre un nou rumb professional al marge del seu responsabilitats al consistori valler.

6 comentaris:

 1. Clar que dimitix!!! el Partit Popular l'ha pillada amb el carrito del helado!! ja li ha donat a dit al germanet tot lo que li tenia que donar i ja no pot amagar-ho. I aixina li dona ara el manteniment de jardineria al germanet i sen va de rositas!! què cara més redura

  ResponElimina
 2. Esta dimisió és clarament un reconeiximent de les barrabassades que ha fet Compromís i que li ha permitit el Govern de Compromís a esta senyora. Molta gent ho celebrarà. Gràcies PP per aconseguir fer-la fora.

  ResponElimina
 3. Es diu per tot el poble, que la dimisió de aquesta senyoreta, ha portat molta il-lusió i alegria.

  ResponElimina
 4. La dimisión no la salvará de futuras imputaciones por malversar dinero público...

  ResponElimina
 5. Ningú caça sense gos, deixa el seu càrrec perquè als treballadors de l'Hospital la Ribera els agafen com a funcionaris Fixos així és com defensa ella a Tavernes, anontonando diners a convinencia seva, la pega és si a l'Hospital agafa tant càrrec com a l'Ajuntament i assumeix l'àrea de trasplantaments.

  ResponElimina
 6. Llum Sansaloni parece sacada del cuento de Alicia en el país de las maravillas, y lo ha demostrado.
  Ha hecho una maravilla cargándose a la Policia Local.
  Otra de sus maravillas, es que aparecieran ataúdes en el termino municipal, lo no visto en ningún lugar.
  Y en apoyo a familiares y amigotes concede la última maravilla de su andadura en el gobierno local el mantenimiento de los jardines a la empresa técnicos en verde, averiguen quien es esta empresa y verán que maravilla

  ResponElimina

Escriu el teu comentari