Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 13 de març de 2018

L'Ullal torna a estar abandonat per Compromís

Ens passen esta foto de l'Ullal en què veiem unes branques tirades a terra.

El Ullal forma part de l'anomenada Ruta dels Sentits i que ara sembla més la ruta dels coses sense sentit.
Un parc dissenyat per a persones amb capacitats físiques i sensorials reduïdes no pot estar així, no pot tenir obstacles.
Un parc dissenyat per a persones amb capacitats físiques i sensorials reduïdes no pot semblar una pista americana
A la foto es pot veure com està ara l'Ullal i així és com ho descriu el web municipal:
En l’ullal de les Penyetes s’està fent una actuació de condicionament per a poder gaudir del paratge tant si participem en la Ruta dels Sentitscom si decidim passar-hi el dia. En arribar a l’ullal, la disposició de mobiliari amb taules i banquets ja convida a relaxar-nos, i s’ha preparat un circuit adequat per a persones amb capacitats físiques o sensorials reduïdes, que disposa de panells i plaques informatives adaptades. Es circuit s’acaba en un hort històric de tarongers.

Torna a passar el de sempre: Compromís es fa la foto, Compromís fa notes de premsa i Compromís abandona la zona i s'oblida d'ella.

2 comentaris:

 1. Aquí se que no hay chuletas ni morcillas, ya que en caso contrario el Jota Punto Llacer de aquí no saldría, además iría con buenas cámaras fotográficas para que hicieran fotos para su álbum.
  Que poca vergüenza para estos de Compromis, solo saben malgastar dinero donde no hace falta y luego presumen se saber gobernar, pero para su convinencia.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hoy 13-03-2018 sale en el periódico Levante lo que sabe hacer Llacer, ocupar el puesto de dos o tres para que se le vea bien en la fotografía, pero no fue capaz de ir en la marcha y tan fresco como que hace por el pueblo. Figurar, Figurar, y COBRAR

   Elimina

Escriu el teu comentari