Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 16 de març de 2018

Molèsties i perill a la Fira instal·lada per l'Ajuntament

Ens agrada la fira, ens agrada que vinguin moltes atraccions i paradetes.

Però ens agrada que s'instal·len de forma ordenada i amb seguretat però lamentem que una vegada més Compromís no faça les coses bé.

Ens han enviat fotos en què es veu clarament que la ubicació d'alguna paradeta dificulta el pas als vianants i fins i tot els fa baixar de la vorera.

I els que és més alarmant. Creiem que no s'ha deixat espai per al pas d'un vehicle d'urgències en el cas que passés alguna cosa en el Camp d'Esports.

Esperem que Compromís arregle esta situació els més prompte possible i que puguem disfrutar d'una fira de falles sense moletias i sense perill.

Ací tenen unes fotos:


2 comentaris:

  1. Molta seguretat a la plaça de l'ajuntament a valencia, i ací es taponen les eixides del futbol i del Pavelló. Si passa alguna cosa, de qui serà responsabilitat? de JJ? J.LLàcer, o LLum? i els danys potencials que causarien a la població? per a que estan els plans d'evacuació d'emergencies? per taponar els accessos principals? pues menys mal que l'atracció de la barca la van canviar, perquè estava muntada a 1.5m dels pissos on està el parc de boles, darrere ca Tomàs

    ResponElimina
  2. Una pregunta que encara no entenc.
    La gent que paga el impost ANUAL pel bado per a poder estacionar el seu vehicul en la seua cotxera, ¿ara a falles, on li han posat la fira davant la porta, li tornen els diners d'aquestos dies?
    Injusticia... Sabent que hi han altres descampats on poden fer la fira i no molestar a ningu...

    ResponElimina

Escriu el teu comentari