Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 16 de març de 2018

Senyor pirotècnic! Pot començar la mascletà!


1 comentari:

 1. Una llàstima el que pasa a aquest païs. Molt de soroll, però de forment ni un gra. En els millor dels casos, després de un grapat de anys en judicis, que pagarem nosaltres, la condena máxima que podrán tindre serà la de inhabilitació per a carrec públic,( AlA, ja no podreu ser ni Regidors, ni Alcaldes, ni Presidents de res, ES QUE ME TRONCHO)), tot aixó si es demostra el que es diu. A més a més, per a la empresa beneficiada, tot lo maxím que li pot caure es tornada de diners, i inhabilitació per el gerent.

  Ja vegeu lo tremolosos que poden estar, que pugen inhabilitar-los, quant el posible benefici ha pogur ser molt alt. Un eixemple, furte mil mil-lions, ( LLADRE DE GUANT BLANC) i en condenen a dos anys de pressso i en sis mesos, per bon comportament a pasetjar al carrer. Deu m´ha eixit redona la inversió sis mesos de hotel per mil mi-lions?. Si es ironia, però es ben a prop de la veritat real, tan sols es pegar una ulladeta a la hemeroteca.

  Le penes per malversació, prevaricació i altres en les que poden incurrir els politics son ridicules, no així per a la resta dels espanyols.

  Es deu cambiar, de forma urgent, el codic penal, per els delictes realitzats per politics durant el seu carrec i igualar-los a penes mes reals i acordes en el fets, ( deurien de ser agravants per raó del carrec ), ja que al fi i al cap, durant la seua etapa politica formen part de la Administració pública.

  Afortunadament per a ells clar, es resulta molt barat delinquir en el erari públic.

  Per tant demane ja , una plataforma per reformar aquestos delictes que tant de mal fan al ciutada de a peu....voleu un eixemple?. per tanta corrupció els nostres pensionistes ho tenen cada dia mes agre pasar el mes.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari