Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 12 de març de 2018

Tavernes inicia els tràmits per treure a concurs la gestió de la ràdio municipal

El consistori de Tavernes de la Valldigna ha aprovat la memòria per externalitzar l'emissora municipal. El punt va ser aprovat en el ple de març amb els vots de Compromís i EUPV. PP i PSPV van votar en contra.

El consistori de Tavernes de la Valldigna ha aprovat la memòria per externalitzar l'emissora municipal. El punt va ser aprovat en el ple de març amb els vots de Compromís i EUPV. PP i PSPV van votar en contra.

Des del PP, la portaveu Eva Palomares, ha indicat que no tenia sentit haver-se gastat 60.000 euros en les instal·lacions de la ràdio per ara fer una concessió. «Han fet un gran empastre». «Deixen tot montat a una empresa privada per tapar el seu gran error en l'emissora municipal».

Víctor Borràs, del PSPV, va declarar: «No entenem que s'estiga a favor de privatitzar la ràdio. Encara estem a l'espera que se'ns done un sol motiu sobre per què és millor aquest canvi ». Des de l'executiu, l'edil de Transparència, Enrique Chofre, ha indicat que l'oposició intentava «confondre» i va afegir que les dades de la memòria parteixen de l'estudi inicial i del conveni col·lectiu de radiodifusió sonora.

«L'Ajuntament és el propietari de la freqüència i es fa una concessió del servei». Segons les dades esmentades en el ple, els que opten a la gestió indirecta de la ràdio municipal hauran de fer front a un cànon anual de 5.200 euros, un lloguer d'estudis de 2.400 euros, a més de les despeses de subministrament elèctric i comunicacions.

La ràdio municipal no ha tingut la repercussió esperada. No té l'audiència que es pretenia i els ingressos mensuals ronden els 3.340 euros, per baix de la previsió inicial.

1 comentari:

  1. Vaya cargos que le dan a cada uno, justamente a Chofre le dan el cargo de Transparencia con lo turbio o negro que esta todo.
    Este como siempre habrá hecho su negocio en el montaje de la emisora, y ahora que historia nueva se le ocurre montar, y mientras tanto Tavernes soltando dinero.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari