Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 21 d’abril de 2018

Atletes Vallers a l'interprovincial de Múrcia

ELS CADETS S’ESTRENEN A L’AIRE LLIURE AMB L’INTERPROVINCIAL DE MÚRCIA

Dotze atletes ‘groguets’ van acudir al torneig, que va tindre lloc dissabte passat. Mireia Juan aconsegueix una mínima en martell per a participar en el nacional de Castelló al juny.

Dotze joves de l’escola del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport van participar en el Campionat Interprovincial U16, que es va celebrar dissabte passat a Múrcia. El torneig, una de les primeres proves de la temporada a l’aire lliure, va reunir a atletes de Castelló, València, Alacant i Múrcia.

Mireia Juan, amb un llançament en martell de 39 metres, va ser tercera i va aconseguir una mínima per a participar en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Castelló el proper 30 de juny. Altres podis van ser per a Borja Ortega (primer en els 1.000 ml amb 2:44.19); Claudia Martínez (segona en triple salt amb 10.83 m); Daniel Ros (segon en perxa amb 3.10 m) i Laia Almenar, que va ser segona en javelina amb 29.34 metres.


També van participar Neus Sansaloni (quarta en 600 ml amb 1: 46.81), Aitana Ferrairó i Alberto Fajardo en triple salt, Nerea Almiñana en martell, Carlos Pellicer en disc, Pau Frontera en martell i Borja Climent, en llançament de javelina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari