Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 11 d’abril de 2018

Borsa de treball

Tavernes de la Valldigna constitueix una nova borsa de treball per a cobrir el servei de socorrisme i de monitor de natació de la piscina d’estiu, mitjançant un procediment de concurs oposició.
Els candidats han de complir els requisits especificats en les bases i superar una fase d’oposició que consta de 3 exercicis. En primera instància, una prova de coneixements referida als continguts del programa del temari recollit en les bases. En segona instància, resoldre un supòsit que planteja el tribunal, i, en tercera instància, en la valoració dels coneixements de valencià.

Pel que fa al concurs, una vegada acabada la fase d’oposició, es valoraran en mèrits amb relació a l’antiguitat, experiència, participació en altres proves selectives a places a les quals es promociona, titulacions complementàries, coneixements de valencià i altres qüestions que recullen les bases publicades.

Les instàncies poden presentar-se desde hui i fins al pròxim dilluns 30 d’abril, a través del registre d’entrada de l’Ajuntament de Tavernes. Els interessants en la borsa poden trobar la instància i les bases en la web www.tavernes.es en els anuncis de portada i en la secció de serveis de Recursos Humans.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari