Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 17 d’abril de 2018

Compromís és secesionista i catalanista


A alguns els pareixerà una obvietat però, de segur, que són molts més els lectors que els sorprendrà llegir el que diuen els estatuts del partit de Jordi Juan, el que governa a Tavernes.


Els objectius del Bloc Nacionalista Valencià- Compromís són, entre altres: 

a) L'assoliment de la plena sobirania nacional de poble valencià i la seua plasmació mijançant una Constitució valenciana que contemple la possibilitat d'una asociació política amb els països amb els quals compartim una mateixa llengua,  cultura i història dins del context europeu.  

g) La reivindicació i l'exercici del dret a decidir la nostra autodeterminació com al poble.

Ho diu ben clar als seus estatuts. Encara hi ha algú que dubte que el partit al que representa Jordi Juan a Tavernes és secesioniste i catalaniste? 

I perquè posem estos paràgrafs dels estatuts de Compromís?, 'doncs' per entendre millor este pronunciament del regidor Jota Punto Llàcer de Compromís Tavernes. Per entendre millor quin tipo de partit governa Tavernes. 

Li ha faltat posar 'Solidaritat amb els presos polítics'...sí sí tal qual! Per Jota Punto Llàcer i Compromís no són polítics pressos. De quin bando està el senyor Jota Punto Llàcer i el Govern de Jota punto Juan? Dels pressos catalans i de l'independentisme? O d'Espanya, els espanyols i la unitat? Així s'entén millor estes votacions en negatiu. El que no entenem  (o sí) és tanta disfresa.  

1 comentari:

  1. Ya lo tenemos claro con estos de las JOTAS, el uno paseando el perro y vacilando de Pegoli, y el otro con el móvil en la oreja,que aunque se han ampliado las aceras son estrechas para el.
    Si tan catalanes se sienten que se vayan para allá y coman pan con tomate y cebollas grilladas.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari