Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 5 d’abril de 2018

¿Denunciaran també a Jordi Juan per cobrar quilometratge?


El Tribunal Superior de Justícia de València (TSJV) ha traslladat al jutjat d'instrucció la denúncia interposada per un ciutadà arran de la informació publicada en els mitjans de comunicació segons la qual elportaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Fran Ferri, cobra 7.060 euros anuals més per un plus de desplaçament que no li correspon.
I és que el portaveu de Compromís a les Corts Valencianes està fent el mateix que el nostre alcalde de Compromís Jordi Juan. Els dos estan cobrant 588,35 euros mensuals pel plus de quilometratge que justifiquen en un empadronament al seu poble natal que no es correspon amb la seua residència habitual a la ciutat de València.
Segons la denúncia que el TSJV ha traslladat per a la seua instrucció, el comportament de Ferri "no és un error administratiu ni un error humà, és una decisió presa en plena consciència del que fa quan el diputat va sol·licitar per escrit l'esmentat plus a les Corts valencianes amb l'objectiu de cobrar unes dietes de desplaçaments que no li corresponen ".
Els dos Diputats de Compromís han fet el mateix amb la intenció de cobrar 7.060 euros anuals per uns desplaçaments que no realitzen ja que tots dos resideixen a València. En el cas de Jordi resideix a escassos metres de les Corts i la seua passejada no arriba als 5 minuts.
Ara han denunciat a Ferri i no seria estrany que pròximament denuncien al Diputat, i Alcalde de Compromís, Jordi Juan i a tots els Diputats de tots els partits que cobren dels diners de tots els valencians per uns desplaçaments que no realitzen.


6 comentaris:

 1. Y eso que no es de llevar bigote, pero por lo que se ve, y se oye el Jordi Juan es muy aficionado a chupar del bote.
  Tanta propaganda que iba a ser transparente, y resulta ser que el agua de los alcantarillados es mas clara que estos de Compromis en Tavernes.

  ResponElimina
 2. Con esta noticia se demuestra el control que hay en los políticos, si Jordi Juan tuviera que presentar todos los justificantes de lo que le pagan, iría loco buscando comprobantes, así es muy fácil decir yo tanto y a cobrar.
  Si esto lo hiciera otro gobernante de Tavernes que no fuera de Compromis, esa ave denominada Cotorra, estaría afónica de tanto gritar.
  Ahora falta revisar las cuentas de Tavernes para ver si Jordi Juan ha cobrado el kilometraje de ir a la Procesión del Viernes Santo.

  ResponElimina
 3. Pues ahora tiene a la policia local recaudando en plena semana santa,venga que poner multas pero cero controles de alcoholemia pa las fiestecitas que monta en la playa.

  ResponElimina
 4. Da la sensación, que para determinadas fiestas no existe la prevención. En el Iboga habrá control de botellón, o sólo es para otros?

  ResponElimina
 5. Benvolgut Jordi Joan, pot ser legal però a la vegada immoral, recorde quan deies que no anaves a ser un jornaler de la política. Fas com aquells qui s'empadronen a la platja, per tal de tindre menjador debades.

  ResponElimina
 6. Amb dues legislatures s'acaben els principis dels qui en tenien quan es posaren en política. Ara que ja estan, s'han de mantenir i fer com fan no és pecat...veritat Jordi? Les majories absolutes són oligàrquies, premsa pagada per tots al servei d'un partit que ja no es molesta a dissimular que el nacionalisme és la seva màxima...i les necessitats dels ciudadans secundàries mentre sone el festivern el Iboga i tot el que vindrà acompanyat de banderetes d'odi...i ara una regidoria de festivals! Sembla un acudit de mal gust..per no parlar del show de la policia local, amb presions depresions i acomiadaments presuntament improcedents, tots ells pagats pels ciutadans, però d'això no diuen res...una regidora q fuig i Bea Ferreres que ho resoldrà de segur amb empatia, diàleg i humiltat...valors de sobra demostrats

  ResponElimina

Escriu el teu comentari