Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 11 d’abril de 2018

Detinguts a Tavernes per estafa


La Guàrdia Civil ha detingut a Tavernes i Gandia a tres homes com a presumptes autores de cinc delictes d'estafa, i un delicte de pertinença a grup criminal, comesos en la compra i venda de 163 tones de taronja, valorades en gairebé 70.000 euros.
Així, els agents de la Guàrdia Civil de l'Equip ROCA (Robatoris al Camp) s'han aclarit fins a cinc estafes comeses per un grup criminal format per quatre persones, de les quals una d'elles, amb nombrosos antecedents, es troba en parador desconegut.
Segons la investigació de la Guàrdia Civil, els detinguts visitaven a propietaris de finques de tarongers, per proposar-los la compra dels fruits, incloent en el negoci la gestió de la recollida. Aquestes visites no es realitzaven a l'atzar, sinó que buscaven persones amb un perfil determinat, que eren susceptibles de caure en els seus enganys, va explicar l'Institut Armat a través d'un comunicat.
D'aquesta manera, els empresaris signaven un contracte amb els propietaris, acordant el pagament, d'una quantitat inicial, normalment baixa i en metàl·lic, i el posterior pagament a 30 dies de la finalització de la collita. Els supòsits empresaris comptaven amb diverses empreses creades expressament per a l'estafa.


Font: las provincias

1 comentari:

  1. Es para FELICITAR a la Guardia Civil por la gran labor cotidiana que hace a diario, no solo en este caso,si no en todo lo que se les encomienda.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari