Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 26 d’abril de 2018

El CEIP Magraner entra a formar part de la Xarxa d'Escoles Associades de la UNESCO

El centre educatiu passa a ser membre de la xarxa després de la certificació de la coordinadora internacional de la xarxa.
La incorporació a este programa de la UNESCO certifica i compromet el centre amb la solidaritat, integració, sostenibilitat i cultura per la pau.


El CEIP Magraner ha entrat a formar part de la Xarxa d’Escoles Associades de la UNESCO. Després d'estudiar la trajectòria del centre, les activitats i projectes que es realitzen en l'escola, la coordinació internacional de la xarxa ha valorat el treball del centre valler pels principis de solidaritat, integració, sostenibilitat i cultura per la pau, entre altres, que coincideixen amb els que caracteritzen al treball realitzat per la UNESCO.
La Xarxa d’Escoles Associades de la UNESCO reuneix més de 11.500 membres de més de 180 països, amb l’objectiu de treballar pel foment de l’entesa internacional, la pau, el diàleg intercultural, el desenvolupament sostenible i l’educació de qualitat, a través de l’ensenyament i l’aprenentatge, i la interacció entre els membres de la xarxa.
Jose Huertas, director del CEIP Magraner, ha reconegut que el centre i la comunitat educativa del Magraner ha rebut la confirmació de la incorporació amb una gran satisfacció, i ha assenyalat que este fet suposa “reconèixer la nostra tasca d’impuls de la dimensió humanística, cultural i internacional de l'educació mitjançant metodologies i pràctiques innovadores d'ensenyament i aprenentatge”.
font: tavernes.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari