Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 6 d’abril de 2018

El Partit Popular de Tavernes presenta al costat del PSPV-PSOE una proposta d'acord per desbloquejar la situació en què està sumit l'Institut Jaume II el Just


El Partit Popular de Tavernes ha presentat, al costat del Grup Socialista, una proposta d'acord per desbloquejar la inacció del Govern de Compromís respecte a les actuacions futures del Jaume II el Just.

"El Consell Escolar de l'Institut va sol·licitar una reunió amb l'oposició perquè desbloquejàrem la situació en què es troba el Jaume II ja que el Govern de Compromís no els aclaria en quina situació es troba la remodelació del centre. Esta reunió va ser bloquejada pel govern de Jordi Joan que, malgrat la seua passivitat, vol impedir de totes totes la col·laboració oferida pel nostre grup polític i vol impedir que coneguem les inquietuds dels representants del centre educatiu”, comenta la portaveu popular, Eva Palomares. De fet, quan la moció es va presentar, el 16 de març, el Govern de Compromís encara continuava sense sol·licitar l'adhesió de Tavernes al programa Edificant tot i anunciar-ho a bombo i platerets en premsa fa uns mesos.

Esta proposta d'acord és fruit de la reunió, convocada per l'AMPA i Directiva del Jaume II el Just de Tavernes, amb l'oposició per impulsar d'una vegada per totes la necessària inversió de l'Institut de la qual l'única cosa que sabem és que ni hi ha projecte ni data per a la seua realització. "La proposta busca un benefici per Tavernes i perquè els alumnes del centre disposen de les instal·lacions que es mereixen. Contempla diferents punts perquè tant el Consell Escolar com l'oposició disposem de la informació que ara no tenim i posem terminis concrets per a la que la remodelació siga real i no es quede en promeses com ha passat fins ara", valora Palomares. A més, després d'escoltar les inquietuds de mares i pares i professors sobre l'enderrocament del centre, també es proposa que el consistori porte a terme els estudis de patologies del saló d'acte i gimnàs per ser dos estades destacades de l'actual centre que potser interesse conservar.

"Portem dos legislatures esperant que el Govern moga un dit pel Jaume II el Just. Més enllà de les falses promeses que l'edifici estava al Mapa d'Infraestructures Escolars de la Generalitat, quan mai ho ha estat, i més enllà de visites de consellers que no han fructificat en res, el Jaume està exactament igual. I tant el Consell escolar com l'oposició volem desbloquejar esta situació amb esta proposta d'acord ", concreta la portaveu popular. Per este motiu, des del Grup Popular sol·licitem que la proposta s'aprove per unanimitat en el pròxim ple. "Naix amb vocació de treball i col·laboració per aconseguir fets reals. Entenem que la majoria absoluta no serà un impediment per al Govern de Compromís, al qual se li pressuposa que està obert al diàleg i a la conciliació. Encara no s'ha produït aquest diàleg amb la majoria d'oposició però segur que este és el millor moment per demostrar-ho ", estima Eva Palomares.

1 comentari:

  1. Parece mentira que estos de Compromis, antiguos alumnos casi todos de este Instituto, con algunos añitos pasados ya de cuando ellos asistían a clase, que no sean capaces de preocuparse por Tavernes y el bienestar de sus vecinos.
    Si fuera poner una bandera catalanista en la montaña de las Cruces ya se habrian dado prisa, veríamos a Jordi Juan y su equipo, subiendo por la senda de los borregos cargados montaña arriba, y tal vez al Chofre se le ocurriría meter megafonía con la canción els segadors.
    Esto es lo que hay en Tavernes, si el Instituto esta deteriorado que lo este.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari